Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbízzak benne vagy sem?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy van a barátom és nem tudom, hogy megcsal e, pontosabban hallottam az exétől, hogy vele megcsalta a még egyik előző barátnőjét =// Most nem tudom mit higyjek =// Annyira szeretnék hinni a pasimnak, de sajna eddig pórul jártam ha megbíztam a pasijaimban =// ui: ez az egyik leghosszabb és legnormálisabb kapcsolatom :) lécc segítsetek, hogy szerintetek kinek higyjek =//2011. máj. 23. 20:16
11/16 A kérdező kommentje:
hát kösz xD cs tudod én türelmesebb vagyok :) mert általában mindenre van valami magyarázat :) mivan ha csak túlreagálom a volt pasijaim miatt? :) az is meglehet és néhány kérdést szeretnék tisztázni, h biztosra menjek :) azért meg mert valamiben nem vagyok biztos még nem fogom eldobni :)
2011. máj. 23. 22:46
13/16 A kérdező kommentje:
ez az előző előtti kommentelőnek ment :)
a mostani meg az előzőnek megy:
a pasimmal járok és nem az előző pasijaimmal...
2011. máj. 23. 22:47
14/16 A kérdező kommentje:
:)) hát akk leülök és beszélek majd vele legalább lenyugszok :)
2011. máj. 23. 22:48
15/16 anonim válasza:
ha nem az előző pasijaiddal jársz, hanem egy másik emberrel, akkor lehet megérdemel annyit, hogy az exeid hibáiért nem vonod felelősségre.
16/16 anonim válasza:
folyt. Mert lehet hogy téged már megbántottak, de ő még nem tette. És neked ennek megfelelően kéne viselkedned. Ha beledumálod a fejébe, hogy ő úgyis meg fog téged csalni, akkor hidd el úgy is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!