Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gátolja az a kapcsolatot, ha a két fél között 16 év korkülönbség van?
Figyelt kérdés
Én 17 éves lány vagyok, a "lehetséges" partnerem 33 éves. Miben minősíti ez őt? És engem? Nem amolyan "apapótló" szerelemről van szó, összeillünk, de azért érződik a korkülönbség. Lehet ennek jövője, vagy esélytelen? Persze nem a ti válaszotok lesz a döntő, de azért kíváncsi vagyok mások véleményére, mielőtt felvállalnánk a dolgot.2011. máj. 23. 20:00
1/3 TOMAtm válasza:
esélytelen.gondolj bele,te még csak 25éves csajszi leszel aki akkor kezd el ÉLNI mikor ő már a 40ediket tapossa...
szerintem egy férfi-nő kapcsolat max 10 évet bír,ami még tolerálható mindkét fél részéről.
2/3 anonim válasza:
"de azért érződik a korkülönbség"
Ki mondtad.De miben nyilvánul meg?Nem a kor számít!Köztem és párom közt 13 év van!
3/3 anonim válasza:
10 év +/- engem nem zavar. Most van egy 16 évvel fiatalabb jelöltem. Mivel a felét letagadhatnám, már nem is olyan sok a különbség.
Ha egyenrangú partner tud lenni a fiatal lány a kapcsolatban, akkor nincs gond. De ha "apának" kezdem érezni magam, akkor szembe kell nézni a tényekkel.
Nem tartom esélytelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!