Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira féltékeny vagyok hogy az már durva, mit csináljak?
Fűre-fára. Okot nem kaptam a 3 év során soha. De ha beszélget egyik ismerősével vagy csopporttársával már meg tudnám folytani a csajt. Egyre durvábban idegesít. Legszívesebben magamhoz kötözném, hogy rá se nézzen senki másra. Mit tegyek? :(
19L
én attól tartok nem tudnám a pszichológusnak elmondani mi is a problémám vagyis hogy nem értené meg
tiszta idióta vagyok vagyis annak érzem magam :(
Nincs önbizalmad. Hidd el, nem fog megcsalni, mert valamiért te kellettél neki, és nem más, de ha így folytatod, annak rossz vége is lehet.
Én is voltam ilyen, amíg azt nem mondta, hogy nem tud élni tőlem, mert mindenkit elmarok mellőle, és neki szüksége van más, baráti kapcsolatra is. Ha nem változok, akkor kénytelen lesz szakítani velem.
Ez hatott, és nem mondom, hogy könnyen, de visszafogtam magam.
csak annyira nehéz
sokszor vagyok elviselhetetlen :S ok nélkül sokszor
nem tudom mit tegyek :(
Utolso vagyok!!
Enis mindig az voltam,olyanokat mondtam neki,hogy huha inkabb ra se gondolok,sokszor azon csodalkozom,h meg velem van!Es neki is nagyon sok a lany baratja!!De tenyleg gondold at,ha szereted es nemakarod elveszteni!!!24(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!