Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy meleg fiú kérdése. Miért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg fiú kérdése. Miért, hogyan, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kérek mindenkit, hogy aki kötekedni, ócsárolni szeretne, az ne itt tegye meg. Köszönöm.

A sztori:

Adott egy fiú.. Megismerkedik egy másik fiúval egy társkeresőn. A fiú (=én, hívjuk A-nak). Szóval A teljesen belezúg a pasiba (hívjuk B-nek), és úgy érzi, hogy lehet köztük valami. Nem meri elmondani B-nek az érzéseit, így vár. Eltelik egy hét, eltelik két hét. MSN-en tartják a kapcsolatot. Minden nap beszélnek. A egyre közelebb érzi magát B-hez. Ekkor feltűnik egy ismeretlen... B egyik haverja. Bejelöli A-t fb-on, és beszélgetnek. Szóba kerül B. Beszélgetnek, beszélgetnek, és kiderül, hogy B szerelmes. A bökkenő. B nem A-ba szerelmes. A összeomlik, hiszen felépített magában egy világot, amiben ő és B együtt vannak, és feltétel nélkül szeretik egymást. Amikor A megtudja, hogy B szerelmes, bevallja neki az érzéseit. B semlegesen reagál. A retteg, hogy elveszíti B-t. Tudja, hogy B semmilyen érzelmet nem táplál iránta, de akkor is retteg. A nem mer közeledni hozzá, mert fél a megbántástól, a csalódástól, és az elutasítástól, ami azzal jár, hogy talán sosem beszélnek többet. Mit tegyen A (vagyis én) hogy kapcsolatban maradhasson B-vel? Mivel A nem bírja... A szíve összetört, és FÁJ... Nagyon fáj... Fájni fog, A-nak, ha nem szeretheti B-t.

Köszönöm a normális válaszokat.

Sziasztok!

2011. máj. 22. 23:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy meleg vagy vagy nem... ez ugyan úgy fáj a heteróknak is. Az az igazság, hogy ha B mást szeret elég nehéz a helyzeted... Mivel sajnos ilyenkor az ember titkon szereti a másikat, míg el nem jön a megfelelő alkalom arra, hogy esetleg lépjen, addig is elhiteti másokkal és persze magával is hogy csak barátok. Szóval én azt tanácsolom, hogy várj. Mert, ha most el mondod neki, hogy mit érzel, akkor valóban el fog távolodni tőled, mert azt gondolja majd így könnyebb neked kiszeretni belőle (persze mekkorát téved). Szóval legyél a barátja, és add magad, ha esetleg az a másik összetöri a szívét, akkor is legyél ott neki. Hátha van benned valami ami jobb annál a másiknál, ilyen helyzetekre sajnos nem nagyon van jó megoldás... Kitartást!!!!

19/L

2011. máj. 22. 23:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, ahogy ezt az egészet leírtad...kort írhattál volna...Amúgy ne haragudj h ezt írom, én majdnem hasonló helyzetben vagyok, csak csaj-pasi téren...mi tatrjuk a kapcsolatot, de ahogy nekem, úgy Neked is csak rossz így, nincs mit tenni, ha más kell neki, és harcolni sem lehet el kell felejteni, jobb nem is kapcsolatban lenni vele, bár magamat cáfolom, mert mi úgy néz ki, h nyárra megint együtt leszünk...sztem legyél vele kedves meg ilyenek, de ha végképp nincsen remény felejtsd el, lépj tovább, van rajta kívül sok más!! 18L
2011. máj. 22. 23:51
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
o_O^
2011. máj. 22. 23:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ebben a sztoriban tényleg nem sokat számít, hogy meleg vagy :) Egyébként hidd el, mindenki átmegy hasonlókon, nagyon szar, de túl kell élni. Ebből is tanulsz, tapasztalsz. A legjobb, amit most tehetsz, hogy túllépsz B-n. Ezt úgy teheted meg, ha megszakítasz vele MINDEN kapcsolatot (tudom, ezt könnyű mondani, de csak kínzod magad így...). Sajnos előfordul az ilyesmi, az ember jópárszor csalódik, mire megtalálja az igazit (pláne a melegek... kemény világ azért ez :P).

Tudom, hogy mennyire szeretnéd, ha szerethetnéd, de sajnos most nem lehet :( Ha fejreállsz, akkor sem, nem, és kész... az se lenne jobb, ha esetleg B sajnálatból jönne össze veled, ugye? Na látod. Márpedig ha más mozgatja meg, sajnos nincs mit tenni.

Na sok sikert a továbbiakhoz ;)

18 meleg F

2011. máj. 22. 23:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Basszus a végére már nem tudtam megkülönböztetni a névelőket meg A személyét:D
2011. máj. 23. 01:10
 6/11 anonim ***** válasza:

szia!

figyelmesen végigolvastam a történetedet és arra a következtetésre jutottam, hogy én is pontosan ugyan ebben a cipőben jártam pár éve mint te.

kegyetlenül fog hangzani amit írok, de...

véleményem szerint akármilyen nehéz is, meg kéne szüntetned B-vel a kapcsolatot, hiszen ő nem érdeklődik úgy irántad mint ahogy te ő iránta. az esély arra hogy kellj naki később igen kevés, mivel az elejétől fogva nem úgy viszonyul hozzád ahogy azt te szeretnéd. tehát ha szét is mennek a szerelmével és összejönnétek, akkor is csak egy pótlék lennél neki.

Ahogy te is írtad ez egy álomvilág, most úgy érzed hogy ez az igaz szerelem, de higgy nekem ez nem az.

ez a vágyaid egyfajta megnyilvánulása.

lehet hogy évekbe telik majd és fájni fog, de még így is könnyebb lesz a felejtés idejét megélned mint mondjuk ha vele lennél de ő nem lenne szerelmes beléd...

remélem sikerült találnod egy szerető barátot.

2011. máj. 23. 03:23
 7/11 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Ő pedig 18. És nagyon szeretem.:/ De minek... Mind1 :) Nem siránkozom. :) Köszi a válaszokat. :)
2011. máj. 23. 05:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem ertek egyet az elottem levo valaszokkal. Ha tenyleg nagyon szereted, szerintem tarts ki mellette. Ne vallj be semmit, csak maradj vele kapcsolatban, legy jofej, legyel a baratja, hallgasd meg a szivugyeit. Ezzel a sraccal sem fog orokke jarni. Ha elmulik reszerol a nagy szerelem es szakitanak es latja, hogy rad mindig szamithat, hogy milyen jo barat vagy, elobb utobb lehet, hogy megtetszel neki. A lenyeg, hogy ne add ki az erzeseidet amig tudod, hogy a masik tetszik neki, mert azt tolakodasnak fogja venni es eltavolodtok egymastol.
2011. máj. 23. 07:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha kínozni akarod magad feleslegesen évekig, és esetleg elszalasztani közben a jobbat, akkor csináld csak, amit az utolsó mond.
2011. máj. 23. 12:28
 10/11 A kérdező kommentje:

De aranyosak vagytok. :)

Hát szóval az a helyzet, hogy úgy döntöttem, hogy nem próbálkozom. Nem szakítom meg vele a kapcsolatot, barátok maradunk. De semmi több. Élem tovább az életemet :)

2011. máj. 23. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!