Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van? Az hogy csak a gyökerek és a csunyák akarnak komoly kapcsit?
"ő olyan akinek koszos a körme ruha zsepit használ.2 szer kisebb ruhát hord meg még a randin nem kell fizetem:)"
Inkább személyiségjegyekre lennék kíváncsi. Amiket itt írsz az alapján nem lehet senkit besorolni.
Mégis milyen fajta emberre mondanád, hogy gyökér? Mi teszi azzá?
"kapcsit"
Tehát te is szeretnél komoly kapcsolatot.
Kérdező! Én értem a kérdést!
Én is lány vagyok és sajnos engem is a "gyökerek" keresnek meg, vannak jobbak is, de azok vagy bunkók (iskolázottan is!!!) vagy laza kapcsit akaró ribancpasik.
Én a "gyökeret" módosítanám:
-csúnya ember (kövér vagy sovány, vagy nagyon csúnya a profilja, vagy csak szimplán béna az egész ember),
-sokszor alacsony , vagy ha nem alacsony akkor rossz a tartása. De nagy részben tök alacsony. Rövid végtagokkal mint egy kis kerti törpe.
- buta, azért nem járt iskolába,általában szakmunkásképzőt járt, ezzel nincs baj, de azért mert buta, az baj. Maximum egy érettségit tett le de nagyon nehezen
-béna öltözet, pesszimizmus jellemzi
-nagyon rendes, nagyon kedves meg minden, látszik rajta h kompenzál,
-helyesírása borzasztó.
Erre gondolsz, kérdező?
SAjnos ez így van. Aki jóképű az szórakozik, mert a pasik alapjában ribik, tehát hajtja a vére.
A "gyökér" is szívesen becsajozna több nőt, de mivel nem adottak a lehetőségek, ezért még te legyél neki hálás, hogy el akar venni feleségül és lehetőleg szuper gyereket csinál neked, szintén csúnya, kompenzálós furcsa gyerekeket.
Így végülis a "gyökér" fog szaporodni, nem az okos szépfiú...
Mármint ha a nő nem csinálja azt hogy a szép és okos pasitól csináltat gyereket és felneveli a "gyökérrel".
Mivel a "gyökér" csak azért rendes, hogy legyen egy külön bejáratú puncija, különben ha egyik napról a másikra megszépülne és értelmet is kapna, már benne koslatni és le sem szarná többet a feleségét:P
Szóval kérdező, ne add lejjebb, hátha találsz egy normális kinézetű, értelmes és hűséges férfit, aki nem azért akar kapcsolatot mert akar egy p*ncit, hanem mert ő téged akar!!! És nem más nőket:)
Ez a férfiak 0,01%-a
válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:54
Hogy én mennyire egyetértek veled!
Én általában azzal ijesztem el ezeket, hogy határozottabb vagyok, mint ők és van saját véleményem:P Na hát...
És arra nem is gondoltatok, hogy aki nektek gyökér, az másnak a tuti pasi? Az én férjem is textil zsepit használ, sőt hajlamos felvenni a szandált zoknival(nevelés alatt van..), de mégis ő volt az a fiú, akiért bomlottak a lányok, mikor 17-18 éves volt...mondjuk baromi okos, intelligens, lehet vele beszélgetni, gyönyörű szeme van, meg az egész fiú(férfi már) tökéletes...szóval szerintem nem lehet így leírni, hogy ki a gyökér, max azt, hogy Te kit tartasz annak...Én imádom a férjem, semmilyen "szépfiúért" nem adnám!
25/l
Én írtam nemrégen azt a hosszút " a gyökérről".
Nos a papírzsepit és társait elvonatkoztatva a "gyökér" pasi állandóan egyedül van mert a kutyának sem kell.
És nem azért mert szemüveges, vagy pamutzsepije van...hanem meglátod azt az egyént és összességében azt mondod magadban: na jó, inkább egyedül maradok örökre:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!