Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 13 hónapig voltunk együtt. Fél éve hogy szakítottunk. Az én hibám volt, de most teljesen szívemből érzem vissza akarom kapni. Beszéltem vele de nagyon hideg volt. Ez mit jelentsen? Ez vmi taktika a srácoknál? Vajon van még esélyem?
Figyelt kérdés
nagyon nagy szerelem volt a miénk,mindenki megdöbbent mikor szétmentünk.. tényleg nagyon szeretném visszakapni ... annyira hideg volt most velem szemben mikor beszélgettünk és ez nagyon fáj..2009. márc. 14. 20:10
11/14 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :) egy kicsit igen jobbsn esett a pozitiv válasz.. ennyire azért nem kell tragédiaként felfogni a dolgot,amiket irtatok válaszokat,hogy az életben nincs második esély srb.stb. ez egy szerelem,lesz még nagyobb pofára esésem is az életben azért. de azért mindent nagyon köszönök szépen.
2009. márc. 14. 22:04
12/14 anonim válasza:
na szióka
igy már én is jártam,igaz nem 1 harmadik miatt
bizony könyörögtem 1 ujabb esélyért...nehezen,mert hónapokba!!!!tellett mire újból összejöttünk-de megkaptam
azóta vigyázok,ne hibázzak
13/14 anonim válasza:
Szia!
Én tegnapelőtt kértem (könyörögtem szinte) egy esélyért a szerelmemnél, és sajnos nem sikerült...a szituáció kísértetiesen hasonlít a tiedre (kivéve, hogy én fiú vagyok :)
Ezért (mivel én nem jártam sikerrel) tanácsot meg sem próbálok adni, de őszintén nagyon szurkolok, hogy neked sikerüljön! HAJRÁÁ
14/14 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm aranyosak vagytok :) én minden erőmmel azon leszek h sikerüljön
2009. márc. 14. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!