Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az szinte az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az szinte az összes jó nőnek vékony izomtalan férfiasságtól mentes lányos cukifiúja? Ki védelmezi az olyan lányokat? Talán a saját apjuk?

Figyelt kérdés
Leginkább a 30 alatti korosztályra értem! és nem fogadom el azt hogy nekem is meg nekem is ilyen meg olyan pasim van, mert lehet egy két kivétel de nem ezt látom nap mint nap! Tehát ne akarjon senki meggyőzni az ellenkezőjéről csak a lányok magyarázatára vagyok kíváncsi! /Egy átlagos férfias pasi.../
2011. máj. 22. 10:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11:29 Akkor csúnya srácokat miért nem látni soha bnővel?
2011. máj. 22. 11:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Olvastam már itt ezt a kérdést sokféleképpen: Miért van az, hogy az összes jó nőnek:

- gazdag öreg pasija van

- kigyúrt állat pasija van

- bunkó, durva pasija van

- gyenge, lányos pasija van

- beképzelt, rosszfiú pasija van

- ronda pasija van

- szépfiú pasija van...

állítólag ezt mindenki a tapasztalatai alapján írja, akkor most melyik is az igaz minden jó nőre?

Nem lehet, hogy neked és a hozzád hasonló kérdezőknek az az igazi problémátok, hogy minden jó nőnek olyan pasija van, aki pont nem ti vagytok? :D

2011. máj. 22. 11:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg egyiküket sem támadja meg egy mamut az utcán.
2011. máj. 22. 11:56
 14/19 anonim ***** válasza:
11:54 Ezek közül egyedül ronda pasija nincs senkinek.
2011. máj. 22. 11:58
 15/19 anonim ***** válasza:
igenis látni csúnya srácokat bnővel....ottvan példának a volt barátnőm...hihetetlenül szép, aranyos lány, és elhagyott egy hihetetlenül ronda srácért. állítólag nagyon aranyos a fiúka...
2011. máj. 22. 14:40
 16/19 anonim ***** válasza:
értem én, hogy ha elhagynak valakiért, vagy nem veled jönnek össze, hanem mással, akkor szar érzés, főleg, ha úgy látod, vagy csak tudat alatt úgy érzed, hogy te magasan fölötte állsz az illetőnek minden téren. de abba is bele lehet gondolni, hogy ha nem lenne olyan értéke, ami belőled hiányzik, akkor nem vonzana senkit. és tekintve, hogy ilyen helyzetben nem szokta ismerni a ember a volt csajának/pasijának az új pasiját/csaját, elég nagy valószínűséggel siklik el olyan tulajdonságok fölött, amik fontosak. és a kinézetet simán lenyomja pl a megbízhatóság, a hűség, vagy ha minden helyzetben mellette áll a párja az embernek... vagy csak fel tudja vidítani, ha épp elege lett a világból. arról nem is beszélve, hogy általában az emberek elég nehézkesen fejezik ki azt, hogy mennyire is szeretik a másikat és milyen fontos nekik. ha az ember lánya belefut egy férfiba, aki mégis megteszi, akkor onnantól biztos a szemellenző, és nem érdekes a kinézet. csak azért, mert szeretünk szeretve lenni. ilyen egyszerű.
2011. máj. 22. 16:43
 17/19 anonim ***** válasza:
16 vagyok, de nekem az ilyen pasiknál annyi hogy cuki. de második randinál rájövök hogy kvára nem ez kell nekem. nekem férfi kell. igazi férfi. na ilyet meg nem találok.. szóval, maradnak a cukifiúk, akik lehetnek viccesek meg aranyosak, lehet hogy jó velük eltölteni az időmet. én maximum ezért. de legbelül egy férfira vágyom, és bennük is azt keresem.
2011. máj. 22. 18:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Jó volna elhinni hogy az össze nő úgy van vele mint az utolsó lány! Mikor a bomba csaj össze vissza nyalja falja azt a kis 30kilós piros cipős cukifiút, megkérdezném a csajtól hogy mi eszik benne! Nap mint nap ezt látni! Tényleg csak itt a gyikon vannak ellenpéldák ahogy az egyik hozzászóló is helyesen leírta! Én is egy kerekarcú mond6ni hibátlan erősalkatú átlagos szőrösmellű pasi vagyok és nem kellek a kutyának sem! Mert az összes lánynak van már egy anorexiás "lány" barátja, sőt ezzel nem csak én vagyok így!
2011. máj. 22. 21:10
 19/19 anonim ***** válasza:
látom, hogy nem tudlak meggyőzni... akinek csak mások véleménye számít, hogy a többi ember dícsérgesse, hogy milyen nagy erős és jóképű barátja van... azt a "tök helyes pasi vagyok, mégse kellek senkinek, mások meg mind szarabb alakok tőlem" szöveggel tudod győzni. de az a baj, hogy lehetsz te a legtökletesebb testű és arcú pasi a világon, ha ellenben egy bunkó paraszt vagy a nővel, akkor úgysem marad veled 2 hétnél tovább, addig meg ha szerencséd van, sikerül megfektetned. de aztán otthagy. így is lehet élni. de minek.
2011. máj. 23. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!