Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Hogy ébresztheti fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy ébresztheti fel egy lány a 'vadászösztönötöket'?

Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gyorsan. :)
2009. márc. 14. 16:51
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Én lány vagyok de a haverjaimmal barátaimmal is beszéltünk már erről.AZ attól függ hogy milyen ügyben vadásznak.Tehát ha meglátnak egy igen szép,ápolt lány,esetleg a ruházata is magassarkuból,szoknyából és mélyen dekortált felsőből áll akkor egy fajta vadász ösztön beindul,de csak max az ismerkedésig egy kis flörtig mennek el.(persze vannak akik nem)HA viszont egy számukra szép láynról van szó és megtetszik nekik akkor finoman ráhajtanak és esetleg egy párkapcsolatban reménykednek.
2009. márc. 14. 16:56
 3/14 A kérdező kommentje:
azaz?
2009. márc. 14. 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit konkretizálhatnád, mert a fogások a szituációtól függ(het)nek!

Szóval van valami konkrét szituáció ahol kéne, vagy csak általánosságban kérdezted?

2009. márc. 14. 17:01
 5/14 A kérdező kommentje:
csak általánosságban
2009. márc. 14. 17:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hm en 20 vagyok fiu :) sztem noies viselkedessel,mozdulatokkal,vagy egyszeru tetszes alapjan :) ,nem art a mely dekoltazs es pl nalam az jon be ha nincs agyonsminkelve ,hanem csak termeszetes bajait probalja kiemelni egy lazabb smikel ;)
2009. márc. 14. 17:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha általánosságban, akkor persze csak általános fogásokat tudok mondani :-)

Először is flörtölj vele. Keltsd fel a figyelmét. Amíg nem tudja hogy rád kéne figyelni, addig nehéz felkelteni a vadászösztönt. Ezt egy férfinál egyszerű elérni, légy csinos, mosolyogj, keresd a tekintetét.

Ha felkeltetted a figyelmét hangsúlyozd a női mivoltodat, és tartsd is meg a figyelmét beszélgetés közben. De tedd ezt úgy hogy közben titokzatos maradsz. Hagyd hogy udvaroljon, hogy utánad menjen. Érezze hogy van esélye, megfoghat, de meg kell dolgoznia érte, maradj titokzatos.

Mert a férfiakban akkor ébred fel a vadászösztön ha nem kapnak meg valamit először, amit már kiszemeltek (ezért fontos a figyelemfelhívás).

Nagyjából ennyi, ha mondasz konkrétabbat is akkor esetleg még megpróbálok segíteni ;-)

21/F

2009. márc. 14. 17:13
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon a segítséget!Hát van egy fiú akit pár hete ismertem meg egy szórakozóhelyen.Mindig arra jött amerre én voltam,szemezgettünk,aztán odajött hozzám beszélgetni.És mostanában egyre kevesebbet jön felém :(

Félek attól h elbízta magát,ezért kéne tanács...

2009. márc. 14. 17:20
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez valószínűleg az a helyzet hogy elvesztette az érdeklődését.

Jó eséllyel azért mert ha már többször odament és még mindig nem lett belőle semmi, érezheti úgy hogy esélytelen nálad. Adj neki olyan jeleket hogy van esélye (finom utalások, összenézések, a legbeszédesebb ha rámosolyogsz, és utána lesütöd a szemed), ha így sem kelted fel újra az érdeklődését, akkor csak flörtölni akart valakivel, és nincsenek komoly szándékai ;-)

2009. márc. 14. 17:23
 10/14 A kérdező kommentje:
oks, kösy :)
2009. márc. 14. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!