Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a korombeli fiúk nem vesznek észre, nem flörtölnek velem, pedig a középkorú férfiak meg lógatják a nyelvüket utánam?! Én úgy vágynék arra, hogy szeressen engem egy fiú.
Figyelt kérdés
Korombeli fiúk kérlek vegyetek észre!!!!! :/ :)
17/L
2011. máj. 20. 20:46
11/12 anonim válasza:
Nem vesznek észre? :O
Te sza.r suliba járhatsz. Igaz fiatalabb vagyok nálad, mert csak ebben az évben leszek 17, de nekem pont te vagy az ideálom. Kedves, komoly, aranyos lány. De sajnos én egy ilyen lányt se ismerek. Az én lány ismerőseim mind ribik és komolytalanok, azt se tudják milyen egy rendes kapcsolat, csak a szex.
Írhatsz nekem privátot, ha gondolod. :)
12/12 anonim válasza:
Ez egy hülyeség... Mér ne vennének észre? Attól még hogy nem megy oda mindenki elsőre... Amúgy ez a lányok előbb érnek dolog is egy hülyeség. Ezt azok a lányok mondják akiknek idősebb barátjuk van, és azért, hogy a saját hiúságuknak eleget tegyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!