Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég kezdtünk el msn-ezni és nem tudom mikről beszélgessünk. Van valami ötletetek?
Először is,ha valakit komolyan veszel és szeretnéd,hogy ezt lássa is rajtad,felejts el minden ilyen béna kérdést,hogy mizu?... Engem például nagyon zavar,ha valaki ilyet ír.Egyszerűen nem tudom komolyan venni.Add meg számára a tiszteletet.Remek kezdés...Szia! Hogy telt a mai napod,mivel töltötted? Hogy érzed magad? Szeretném,ha mesélnél picit magadról!...:)Itt feldobhatsz különböző témákat.Miután leírta,hogyan töltötte a napját,remélhetőleg visszakérdez és Te is elmondhatod.Azonkívül sok-sok téma van még.Ha nem beszéltetek még olyan témáról pl. ,mint zene,érdeklődési kör,esetleg barátok...akkor ezeket is megkérdezheted Tőle.Ezt igazából a helyzet adja,de FONTOS,hogy ne görcsölj,mert akkor van az,hogy hiába szeretnéd,semmi nem fog eszedbe jutni!:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!