Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemrég kezdtünk el msn-ezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég kezdtünk el msn-ezni és nem tudom mikről beszélgessünk. Van valami ötletetek?

Figyelt kérdés
Mindketten eléggé visszahúzódok vagyunk, nem ömlik belőlünk a szó és így henéz megismerkedni. Nem tom miket kérdezzek tőle, mikről beszélgessünk. Olvastam vhol h kérjek tőle segítséget számítógépes programokkal kapcsolatban stb, de sztem ez hülyeség, mert ebből nem fogom jobban megismerni e személyiségét. Olyan témák kellenének ami által jobban megismerjük egymást, közelebb kerülülnk egymáshoz.
2009. márc. 14. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is,ha valakit komolyan veszel és szeretnéd,hogy ezt lássa is rajtad,felejts el minden ilyen béna kérdést,hogy mizu?... Engem például nagyon zavar,ha valaki ilyet ír.Egyszerűen nem tudom komolyan venni.Add meg számára a tiszteletet.Remek kezdés...Szia! Hogy telt a mai napod,mivel töltötted? Hogy érzed magad? Szeretném,ha mesélnél picit magadról!...:)Itt feldobhatsz különböző témákat.Miután leírta,hogyan töltötte a napját,remélhetőleg visszakérdez és Te is elmondhatod.Azonkívül sok-sok téma van még.Ha nem beszéltetek még olyan témáról pl. ,mint zene,érdeklődési kör,esetleg barátok...akkor ezeket is megkérdezheted Tőle.Ezt igazából a helyzet adja,de FONTOS,hogy ne görcsölj,mert akkor van az,hogy hiába szeretnéd,semmi nem fog eszedbe jutni!:)

18/L

2009. márc. 14. 12:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne beszélj vele kezdetben, szerintem először hívd el valahova gyertek össze és csak azután kezdj vele msn-ezni.
2009. márc. 14. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!