Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem, hogy teljesen összezavarodtam?
érdekes helyzetben vagyok, van barátom hivatalosan 1 hónapja, azonban már 3 hónapja olyan mintha együtt lennénk. DE! az első 2 hónapban neki volt barátnője és csak ígérgette nekem, hogy szakítani fog vele, erre 2 hónapot kellett várnom. ecsetelte, hogy eddig minden barátnőjét megcsalta...messze lakik tőlem, egy suliba járunk. és mindezek mellett féltékeny, pedig ő egy köpésre lakik az exétől és találkozni is szoktak.
erre most! jött egy másik srác. aki nagyon aranyos, kedves, tetszik is és megmozgat bennem valamit. sokszor elmondta, hogy ő tudna engem nagyon szeretni, és nem illek össze a mostani párommal, mert ő nem szeret engem. ebben az a fura, hogy a párom kimondja a szeretlek szót, viszont nem érzem, hogy szerelmes lenne és ez valahogy engem is visszahúz...mit tegyek?
első: ha ez ilyen egyszerű lenne
második: nem mondtam, hogy nem szeretem. csak nem érzem, hogy szerelmes lennék. szeretet és szerelem két külön dolog
Szia!
Hasonló helyzetben voltam én is anno. És éppen ezért javasolnám a második fiút. Lehet a mostani ismerkedik már valakivel a hátad mögött, és hirtelen bejelenti: vége. Ha nem is vagy szerelmes, a mostanival szakíts, nem lesz jó vége, ha vele maradsz! A szerelem pedig idővel kialakul, ha a második, külsőre-belsőre bejön, akkor ismerkedj inkább jobban meg vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!