Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden az idozitesen mulik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden az idozitesen mulik? Hogy kit mikor ismersz meg, milyen korulmenyek kozt.

Figyelt kérdés
talan ,ha 2 perccel kesobb lepsz ki az ajton sosem ismered meg "Ot"...?
2009. márc. 13. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
mindenkire rátalál a nagy Ő...léteznek véletlenek
2009. márc. 13. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A sors...:) Sosem hittem volna,hogy valaha is Ő lesz az,akit mindennél jobban Szeretni fogok,de megtörtént:) Ilyen ez.Nekem Ő az első és én is Neki.Ott voltunk egymás mellett 3 évig és soha nem gondoltam volna,azóta is együtt vagyunk lassan egy éve:)

18/L

2009. márc. 13. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmmel egy chat oldalon ismerkedtünk meg, de nem társkeresés céljából.

Azért érdeklődött, hogy milyen az élet Pesten. Egyedül én voltam pesti a szobában.:)

Pont, akkor volt ez a beszélgetés, mikor elmaradt a munkám.

Felvett msnre, de le kellett lépnie.

1 hét is eltelt, és az este folyamán bekapcsolva hagytam az msnt, és reggel arra keltem, hogy valaki ír nekem. (sosem hagytam addig ott felejtve)

Azt a napot végigbeszéltük msn-en és telefonon, aztán nyaralni mentem, de utána egyből leutaztam hozzá.

Összeillünk, nagyon is. És másfél éve boldogan.

Valahol véletlen, de mintha tényleg a sors lenne.

2009. márc. 13. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!