Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves srác vagyok és az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves srác vagyok és az idősebb (19-23) lányokhoz vonzódok. Normális?

Figyelt kérdés
Számomra valamiért vonzó, ha a csaj idősebb... (kb. 19-23 éves korosztály). Sőt, az jön be nekem, ha a csaj a dominánsabb a kapcsolatban. Szerintetek nem gáz? Van olyan lány, akinek kb így a fiatalabb srácok jönnek be?
2009. márc. 13. 19:44
1 2
 11/13 anonim válasza:
én 21 leszek, párom csak 2 napja 18, és imádom :) és mindent megoldunk együtt :), szerintem a kor nem akadály, én is sokáig azt hittem,de mióta ismerem, nem érdekel :)
2009. márc. 23. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is 17F vagyok és nekem is a 19-23 közöttiek jönnek be :D de azért szeretem ha én vagyok az úr a háznál :D mármint attól hogy idősebb, még nem megyke le papucsba.
2010. jún. 22. 18:40
 13/13 anonim ***** válasza:

en csak annyit fuznek hozza h a 17-18 evesek mind komoly gondolkodasunak neznek , h ok nagyon komolyak h keszen allnak az eletre , masak mint a korosztalyban levo emberkek de amikor fontos dolog jon elejukbe mar gyerekek , nem tudnak gondolkozni stb

kesz rohej a mai fiatalsag foleg az aki komoly gondolkodasu de amuyg mit is gondol komolyan nem lehet tudni

2010. jún. 27. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!