Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek chaten keresztül?
Szerintetek megengedett, hogy csak flörtölj a neten keresztül, felvedd msn.re, de annak tudatában, hogy nem szeretnél tőle semmi komolyabbat, mint netes ismeretséget?
Találkoznál valakivel személyesen akit chaten ismertél meg? Esetleg vannak tapasztalatok?
Szia! Hát nekem vannak jó és rossz tapasztalataim is.
Ez amúgy attól is fugg, hogy kivel talizol és milyen régen irkáltok. Mondjuk én még komoly kapcsolatot nem találtam, és nemis hiszem, hogy az emberek tobbsége ezért van a chaten. De vigyázni kell a szemét alakokkal, és az a legjobb, hogyha már jópár képet láttál róla!
Szia!
Volt egy idő,mikor rengetedet chateltem,lett abből 5 találkozás.Jó és rossz tapasztalatokkal.Volt egy srác,aki elfelejtette bevallani,h mozgáskorlátozott.ccc..sajnáltam,de lássuk be,baromi nagy pofátlanság volt velem szemben,amúgy fejről küldött képet,nem volt gyanús.Volt 1 átlagos találkozás, nem volt szimpi a srác élőben.Az 1. találkozásom ilyen téren,húúú,beleszerettem a srácba,barátok lettünk aztán,ő nem akarta. Másik chates találkámból 2 éves kapcsolat lett. Szakítottam vele,utána újra felnéztem egyetlen egyszer újra chatre.Egy olyan srácba botlottam,aki amúgy azt se tudta,hogy kell chatet kezlni,a barátja mutatta meg neki,és kattintottak rám.Azóta, 4 hónapja szerelem ebből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!