Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkednétek chaten keresztül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek chaten keresztül?

Figyelt kérdés

Szerintetek megengedett, hogy csak flörtölj a neten keresztül, felvedd msn.re, de annak tudatában, hogy nem szeretnél tőle semmi komolyabbat, mint netes ismeretséget?

Találkoznál valakivel személyesen akit chaten ismertél meg? Esetleg vannak tapasztalatok?

2009. márc. 13. 18:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én elég sokáig chateltem. 2szer is jött össze egy kapcsolat. Egyik kemény 1 hónapig a másik még a mai napig együtt vagyunk:) (ennek már 14hónapja) De ez attól függ milyen maga az ott lévő közösség. Flörtölésről annyit h. lehet mert hát bulikba is szokott az ember akkor chaten is lehet
2009. márc. 13. 18:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, most vagy elhiszed, vagy nem hiszed, de több fiúval is msn-en "élvezkedtem", szerintem semmi kivetnivaló nincsen benne. Főleg olaszokkal és spanyolokkal, de esélyünk sem volt találkozni.
2009. márc. 13. 18:52
 3/7 anonim válasza:
Simán lehet csak flörtölni is, de ismerkedni is! Persze, mint a való életben a chaten is vannak idióták, de azokkal nem kell foglalkozni! Nekem is volt chates kapcsolatom! :)
2009. márc. 13. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
ugyan mar ...milyen kerdes ez?Hany eves vagy?
2009. márc. 13. 18:56
 5/7 anonim válasza:
53%
Szerintem a chat teljességgel megbízhatatlan. Azt sem tudod ki ül a másik oldalon, akivel éppen beszélsz. Persze kíváncsi lehetsz rá, hogy milyen élőben az illető, de én biztos, hogy NEM találkoznék olyannal, akit így ismertem meg. De persze neten keresztül CSAK flörtölni és nem találkozni azzal nincs semmi gond.
2009. márc. 13. 19:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia! Hát nekem vannak jó és rossz tapasztalataim is.

Ez amúgy attól is fugg, hogy kivel talizol és milyen régen irkáltok. Mondjuk én még komoly kapcsolatot nem találtam, és nemis hiszem, hogy az emberek tobbsége ezért van a chaten. De vigyázni kell a szemét alakokkal, és az a legjobb, hogyha már jópár képet láttál róla!

2009. márc. 13. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Volt egy idő,mikor rengetedet chateltem,lett abből 5 találkozás.Jó és rossz tapasztalatokkal.Volt egy srác,aki elfelejtette bevallani,h mozgáskorlátozott.ccc..sajnáltam,de lássuk be,baromi nagy pofátlanság volt velem szemben,amúgy fejről küldött képet,nem volt gyanús.Volt 1 átlagos találkozás, nem volt szimpi a srác élőben.Az 1. találkozásom ilyen téren,húúú,beleszerettem a srácba,barátok lettünk aztán,ő nem akarta. Másik chates találkámból 2 éves kapcsolat lett. Szakítottam vele,utána újra felnéztem egyetlen egyszer újra chatre.Egy olyan srácba botlottam,aki amúgy azt se tudta,hogy kell chatet kezlni,a barátja mutatta meg neki,és kattintottak rám.Azóta, 4 hónapja szerelem ebből...

2009. márc. 15. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!