Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szex kapcsolat? (Lent)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex kapcsolat? (Lent) Vélemény? Miért csinálod? (csinálnád)

Figyelt kérdés
Mit érzel ilyenkor a másik iránt? Érzel egyáltalán valamit, valami minimális dolgot?
2011. máj. 18. 17:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én azért csinálnám mert vannak nemi szükségleteim és azt nem egy szajhával szeretném elintézni és nem pénzért.A farkam pedig már nem akarom állandóan verni.Azért szexkapcsolat mert nincs barátnő.Egy nő is lehet ilyen helyzetben akkor pedig ki kell elégiteni hogy ne szenvedjen.Ilyen egyszerű és nincs ebben semmi rossz. 35F
2011. máj. 18. 18:27
 12/17 anonim ***** válasza:

En szinte belementem egy ilyen dologba....

Nalunk ugy volt h joba voltunk/vagyunk dehat megvolt a vonzalom is....aztan csak csok meg pettingig juttunk el...vlmert nem voltam teljesen biztos benne...es nem lett vegul ugymond semmi tobb probalkozas utan.

Talan azert csinaltam volna mert izgalmasnak talaltam volna es mindez mellett parkapcsolattol fuggetlen,"szabad. 21L

2011. máj. 18. 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:
17:47 es vagyok!Összegezzük!!Van barátnője és úgy szexeltek.Hát az nem jó!Hogy tudsz osztozkodni?Gondlom te többet érzel ennél és akarnál is,nem?Énis voltam 1 évig ilyen szexkapcsolatban és én is többet akartam de ő nem uh abbahagytuk!Ő sem fog veled össze jönni mert akkor meg tehette volna már,és te lennél a barátnője nem más!
2011. máj. 18. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
És még annyi hogy most hagyd abba amíg nem késő.Mert ez idővel nem jobb lesz hanem rosszabb.
2011. máj. 18. 18:48
 15/17 A kérdező kommentje:

Igen, én többet szeretnék, de ezt tudja is... Egyszerűen nem tudom neki azt mondani, hogy nem :(

Pedig muszáj lesz valahogy, mert ha így folytatom megbolondulok miatta annak meg pláne nem lesz jó vége

2011. máj. 19. 09:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Megkérdezném azt hogy ő hogy viselkedik veled?Miket mond?Csak megd@g és kész?Nem beszéltek csak akkor?Vagy hogy van ez?
2011. máj. 19. 10:13
 17/17 A kérdező kommentje:

Normálisan viselkedik velem, és nem csak akkor amikor együtt vagyunk. Bármiről el lehet vele beszélgetni...nem bunkó, meg semmi ilyen..

(ha gondolod írj emailt, ha kíváncsi vagy még valamire)

2011. máj. 19. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!