Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érettségizők! Mennyi időtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettségizők! Mennyi időtök van az érettségire való tanulás mellett a párotokra?

Figyelt kérdés
Heti hányszor találkoztok, stb.
2011. máj. 18. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem velem történt,de tesóm barátnője nagyon sz*rul érettségizett...Tesómnak most minden bejött,de úgy szereti azt a kis p*csát hogy csak na...Jól sikerült az érettségije,úgy néz ki hogy felveszik fősulira és még nagyon sok minden!!!

Nem találkoztam túl sokat,mert ősök megtiltották nekik...

De a csaj nagyon nyomta hogy gyere meg menjünk ide meg menjünk oda ballagás óta a tesóm veszi neki a cigiket mert pénz kapott meg olyan hisztiket csap hogy csak ne....

De mivel tesómnak ez az első komoly kapcsolata mindent megad annak a csajnak aki 15 évesen egy 22 évessel járt akkoriban....

Senki nem bírja a csajt csak a hülye tesóm...

Lényegében minden nap találkoztak,a többit nem tudom,csak sejtem....:D

2011. máj. 18. 17:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem egyáltalán nem kell éjt nappallá téve csak tanulni. Én délben kelek. Úgy 5ig tanulok(bár még nem álltam neki, még ráér:D) Aztán onnantól egész nap a párommal vagyok. A franc tanulna egész nap..:D 19/L
2011. máj. 18. 18:06
 13/16 anonim ***** válasza:
heti 1-2 találkozás is lehet tartalmas szerintem:) aztán meg kitartás nem soká vége :)
2011. máj. 18. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Ugyanannyi ideje van rám, mint eddig volt. :)
2011. máj. 18. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Ugyan tavaly érettségiztem, meg nem is volt barátnőm, de nálam a töriszóbelire való készülés kimerült abban, hogy néztem a svájci-spanyol meccset :D Szóval sejthető. Még mázli, hogy színötös lettem...

De most vizsgaidősuck jön, és most sem fogok kijárási tilalmat elrendelni.

2011. máj. 18. 19:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is most fogok érettségizni. Mi együtt lakunk, segít nekem a tanulásban, tételek kidolgozásában. Segít matekra felkészülni, mert ahhoz tök hülye vagyok :D

Ő fősulis, és pl. akármilyen beadandó házija van, próbálok segíteni neki, ha csak apró dolgokban is (mérek, számológépet nyomkodom..) Így nagyon könnyű tanulni, és szívesebben is csinálom :)

2013. ápr. 18. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!