Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettségizők! Mennyi időtök van az érettségire való tanulás mellett a párotokra?

Nem velem történt,de tesóm barátnője nagyon sz*rul érettségizett...Tesómnak most minden bejött,de úgy szereti azt a kis p*csát hogy csak na...Jól sikerült az érettségije,úgy néz ki hogy felveszik fősulira és még nagyon sok minden!!!
Nem találkoztam túl sokat,mert ősök megtiltották nekik...
De a csaj nagyon nyomta hogy gyere meg menjünk ide meg menjünk oda ballagás óta a tesóm veszi neki a cigiket mert pénz kapott meg olyan hisztiket csap hogy csak ne....
De mivel tesómnak ez az első komoly kapcsolata mindent megad annak a csajnak aki 15 évesen egy 22 évessel járt akkoriban....
Senki nem bírja a csajt csak a hülye tesóm...
Lényegében minden nap találkoztak,a többit nem tudom,csak sejtem....:D

Ugyan tavaly érettségiztem, meg nem is volt barátnőm, de nálam a töriszóbelire való készülés kimerült abban, hogy néztem a svájci-spanyol meccset :D Szóval sejthető. Még mázli, hogy színötös lettem...
De most vizsgaidősuck jön, és most sem fogok kijárási tilalmat elrendelni.

Én is most fogok érettségizni. Mi együtt lakunk, segít nekem a tanulásban, tételek kidolgozásában. Segít matekra felkészülni, mert ahhoz tök hülye vagyok :D
Ő fősulis, és pl. akármilyen beadandó házija van, próbálok segíteni neki, ha csak apró dolgokban is (mérek, számológépet nyomkodom..) Így nagyon könnyű tanulni, és szívesebben is csinálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!