Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha a barátotok (akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a barátotok (akivel együtt is éltek) nem tudná kitörölni a hátsóját akkor megtennétek helyette?

Figyelt kérdés

Volt a Life Network-on egy férfi aki olyan kövér volt hogy nem tudta kitörölni a seggét, nem ért el odáig. A feleségének kellett kitörölni. Először nem akarta a nő, végül is rászánta magát.

Ha a barátotok is hasonló helyzetben lenne akkor ti is segítenétek neki? Lehet hogy nem azért nem bírná mert kövér hanem vmi betegség miatt.

2011. máj. 17. 17:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, megtenném. Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy betegség miatt nem tudja megtenni (nem feltétlenül a kövérség, lehet 1001 indok). Bár még "csak" a párom, már most is érvényesítem magamra a "jóban-rosszban-egészségben-betegségben" elvet. Nyáron majd a gyerekek fenekét fogom törölni ápolástan gyakorlaton, szóval a szerelmemé igazán nem undorító, csak segítség :).

19/L

2011. máj. 17. 17:51
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Ha olyan kövér, hogy nem éri el, nem is járnék vele. Szerintem az gáz, egyszerű igénytelenség, csak hülyítik a többieket ezzel az el kell fogadni a másikat maszlaggal...

Ha pl eltörik mindkét keze, vagy akármilyen egészségügyi oknál fogva átmeneti időre ez állna fent, szerintem meg lenne benne annyi "férfiego" hogy akkor se kérjen tőlem ilyet, inkább vhogy lezuhanyzik vagy nemtom. Én amúgy szeretem imádom, de számomra ez baromi gusztustalan, tényleg csak ha nagyon muszáj. De ettől még nem vagyok hűtlen ribi, de könyörgöm, fordított helyzetben se várnék el tőle hasonlót. Engem frusztrálna, hogy más törli a hátsóm...

20L

2011. máj. 17. 17:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Természetesen.
2011. máj. 17. 18:35
 14/16 anonim válasza:

12!!!!

Ha eltörne mindkét keze, akkor gipszben/sínben lenne , azaz nem tudná mozdítani! És ha ily mértékben tudatlan vagy, akkor mondom neked: a gipszet NEM érheti víz!

Ebben az esetben nem tudná megoldani az általad említett dolgokat!

.... mielőtt írsz nagy hülyeségeket azelőtt nézz utána!

És természetes, hogy megtenném, segítséget nyújtani nagyszerű dolog!

Jobb adni, mint kapni!

2011. nov. 26. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Nővér vagyok, a munkám mindennapos része. Ha a kedvesem kerülne ilyen helyzetbe, simán megtenném, ahogy megtettem a nagyimmal, nagypapámmal is. Persze, remélem, a párom soha nem fog rászorulni, de ha ne adj isten, mégis, akkor a világ legtermészetesebb dolga.
2013. aug. 14. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:
persze, alap, nem is kérdés
2014. febr. 10. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!