Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság az exszel. Létezik, hogy csak tisztán barátok a párom és az exsze?
persze.
én épp tegnap hoztam össze egy csajt az exemnek:D poén volt, szegény elég suta... aztán ma nekem újságolta el hogy milyet dugtak. nem kizárt, de valóban ritka:)
Ha a kapcsolat őszinte volt, akkor a barátság nem lesz az
Ha meg a barátság őszinte, akkor a kapcsolat nem volt az
Ez sima pszichológia.
Hát nem tudom mennyire normális dolog az ha az exem a barátom marad...előfordulhat de szerintem nem egészséges!Sőt én kifejezetten ellenzem!
Mióta szakítottak?Ti mióta vagytok együtt?Az exnek van e valakije?
16:33 vok!
Az szép!Nem tudom ki hogy van vele,de én úgy gondolom hogy ha már szétmentünk,(mert nyilván nem értettük meg egymást) akkor felesleges egymás "barátai" lenni!Zavaró tényező az új kapcsolatodra és az övére is!Nincs gyerek így nincs közös téma se tovább!Az meg hogy egymás sebeit nyalogassuk...nos...nem hiszem hogy ez "hatásos"!
Én barátnőmet hajtottam el a búsba mert az volttal nagyon sokat találkozott...minket meg annyira nem tisztelt hogy ne hordja a lakásunkba a témát...szóval rászóltam hogy ez nem oké,nem változott semmi és úgy döntöttem én kilépek a "háromszögből"!Amúgy is el tudom képzelni párom mit érezhetett mikor mesélt ezt vagy azt a "voltról"!Persze nem szólt mert tudta én szeretem barátnőmet,de a végén mégis ő lett a hibás!:)Egyébként mi 4 évet voltunk együtt és már 3 éve szakítottunk és még mindig ez volt a téma 3 hónappal ezelőttig!Persze ezt azokra a kapcsolatokra értem ami évekig tartott!Pár hónapos kapcsolat után én sem viselkedek "elutasítóan" de több évesnél az érzelmek valósak és mélyek és ezt utána kár lenne bolygatni bármilyen formában is!
Ja és hogy az exe meg a párod közt mi van...hát csak annyit hogy miután mi szakítottunk,következő évben(MÁR A BARÁTNŐJE MELLETT)nosztalgiáztunk egy jó pár hónapig....de hangsúlyozom NEM FELTÉTLENÜL érvényes ez a párodékra is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!