Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igent mondjak? Higgyek neki? HELP!
Szombaton az osztálytársam buliján üvegeztünk.És csomószór kellett csókolóznom vele.És aztán meg elkezd nekem "udvarolni".Hogy te ennél a csajnál annál a csajnál szebb vagy.Aztán meg a buli végén meg a barátnőmmel majdnem smároltak és elvégre megkérdezte a barátnőmtől hogy járnak-e.Erre ma(Hétfőn) meg már velem akar járni. És azt mondja hogy csak fogadásból kérdezte meg barátnőmet akkor most higgyek nenki???Járjak vele???
KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!
13 éves lány
Úristen... Neked babáznod kéne nem gondolod? Legközelebbi kérdésed az lesz hogy lefeküdtetek és hogy lehetsz e terhes?... az utánam jövő generáció kész katasztrófa lesz...
19/F
Semmi baj sincs azzal ha pasizgatsz!DE....
Most őszintén...hol veled hol a barátnőddel akar járni?Szerinted őszinte?Sőt...szerinted csak kettőtöknél próbálkozik?
Egyébként igen,13 évesen még csak maradj a plátói szerelmeknél,max flörtnél,meg a poszteres fiúknál...mert kapcsolatra,főleg szexre egy 13 éves lány se testileg se lelkileg nincs felkészülve!!!!!!!Tudom mert én is voltam 13 éves!És valószínűleg anyukád se értékelné a dolgot akármennyire halálos iramban fejlődik a világ!Az én gyomrom se venné be!
Szóval szard le a srácot magasról!:)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!