Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleg furcsa helyzet ez. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Mult evben megismertem egy fiut,akivel baratok lettunk.Egy este osze is jottunk,viszont nem lett belole semmi extra.Csak baratok maradtunk..Ev eleje ota van baratom,akit szeretek is.A problema velem az,hogy neha a mostani baratomban az elozo fiut latom(kinezetre csak),es amikor talalkozok a sraccal,vagy beszelgetek vele,egy olyan jo erzes tolt el..Es boldog vagyok..Olyan mintha meg tetszene,de a baratomat szeretem..Amikor lattam hogy a srac meg mindig hordja a karkotot amit meg en csinaltam neki mult evben,olyan boldog voltam..Ez mit jelent?Meg mindig tetszik?Csak nem latom be?A baratomat nem hagynam el erte az biztos,viszont igy se jo..Tanacs?2011. máj. 16. 14:00
1/3 anonim válasza:
Hát ha mindik a másikat látod benne akkor szerintem még mindig őt szereted.Amugy ha még mindig hordja a karkötödet szerintem ö is szeret,de ha nem akarsz letenni a másikrol akkor döntened kell.
2/3 anonim válasza:
Tudat alatt még mindig ő az igazi. Dönts. Legbelül már döntöttél.
3/3 anonim válasza:
Érzed te azt ösztönösen. Ott legbelül. Az a gyerek kell, aki a karkötődet hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!