Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért hátrány az, ha nálatok nem magasabb a pasi?
Miért hátrány nálatok az, ha valaki dagi? Ez most kb. ilyen szintű kérdés. Van akinek ez jön be, van akinek más. El kell fogadni.
Kérdésedre: Mert szeretünk rá felnézni és biztonságérzetet ad. De ez is általánosítás. Engem zavarna, sok lányt viszont nem. Másokat a nagy magasságkülönbség zavar.
Mert a férfikép ezt sugallja és nekem is mindig a magas férfiak tetszettek. Sőt már nagymamámnak is, meg is mondta még kiskoromban, hogy eszembe se jusson olyan udvarlót idehozni, aki kopasz és egy vonalban van az orrunk :D Beletrafált, mert nekem is a magasak tetszenek és azok, akiknek van haja.
Valljuk be tényleg furán néz ki, ha egy férfi alacsonyabb a párjánál, van,akit nem zavar, de nekem például ez az egyik legfontosabb kritériumom a külsőt illetően. Ízlés..ez a legjobb szó a dologra.
Engem nagyon zavarna, ha alacsonyabb lenne a barátom. (bár a 160 centimnél nehéz alacsonyabbnak lenni :D) Egyrészt tök röhej, ahogy az ilyen párok kinéznek, a pasi rohangászik a csaj hóna alatt, arról ne is beszéljünk, hogyha magassarkút vesz fel.. :D
Én szeretek odabújni a barátomhoz, szeretem, hogy biztonság érzetet ad, hogy teljesen át tud ölelni és a fejem a nyakánál, vagy a vállánál van, nem pedig az, hogy a pasi feje ölelés közben csak a mellemig ér....pfff xD
Engem zavar, össze sem jönnék kisebb pasival, szerencsére az ilyen tényleg ritka az én esetemben, jobb az ha legalább 15 centivel magasabb.
Persze majd jön a közhely, hogy jaaaj a szerelmemben nem számít a magasság, jajjj ha szeretik egymást, akkor minden jóó. :D Persze, persze... :D
Akiknek meg nem számít a magasság, azok ne vegyék magukra.. Bár szerintem akkor is rossz, hogyha a nőnek kell a pasihoz lehajolni csókért... xD
19L
Nem mindenkinél, ezt szögezzük le előre.
Amúgy pszichológia. A nőknek férfi kell, a férfinak nő. (általában) A férfi erős, hatalmas, biztonságot sugároz, átlagban a nő kicsi, törékeny, védeni való.
Sok nő a védelmet is keresi a férfiban tudat alatt, és sokan ezt a magasságban is látják.
A férfiak is szeretnek magukhoz ölelni egy náluk alacsonyabb nőt, védelmezően.
Persze ez nem mindenkire igaz, de sokunkra igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!