Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnátok olyan fiúval, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan fiúval, aki nem iszik alkoholt?

Figyelt kérdés
nem vallási okok miatt, egyszerűen nem szereti az ízét
2011. máj. 15. 08:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gáz nincs abban, ha valaki nem iszik. Volt egy időszakom amikor én is sokat ittam ( heti 2x legalább részeg voltam) ez pár hónapig tartott... sokan poénkodtak hogy alkesz lettem és megfogadtam hogy 72 napig nem iszom alkoholt (annyi volt hátra Szilveszterig) Már szinte egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, nem bírom az ízét :D megutáltam.

Valamint azoknak a buliknak sem látom értelmét, hogy emberek szerveznek egy házibulit és az a cél, hogy ki tudja magát részegebbre inni...

Ahhoz hogy jól érezd magad nem feltétlenül kell a pia :D

17/F

2011. máj. 15. 14:01
 22/23 anonim ***** válasza:

Üsse kő! Ha véget ér a mostani kapcsolatom, akkor te leszel a következő kedvesem!

Nevet, címet, telefonszámot kérek... esetleg megírhatod, milyen számokat szeretsz, mi a hobbid. ;P

2011. máj. 15. 18:53
 23/23 anonim ***** válasza:
Egy ilyen pasi minden álmom. :) Én se szeretek inni.
2013. márc. 11. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!