Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Út a lány szívéhez. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Út a lány szívéhez. Hogyan kaphatom vissza a legnagyobb Ő-t?

Figyelt kérdés
3hete szakitottunk, csak szünetnek indult de most már félek ez több mint szünet.Sajnos voltak hibáim és azt mondta ezeket szeretné megbocsájtani majd újrakezdeni talán.Nos már már úgy néz ki nyáron sem folytatjuk románcunkat.Én nagyon szeretném, nagyon szeretem őt és beakarom bizonyitani hogy soha többet nem hibázok és hogy az vagyok akinek megismert.Mit csináljak hogy visszajussak a szívébe?
2011. máj. 14. 14:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ha kicsit idősebbek vagy valamennyire függetlenek akkor mindenképp 1 hetes nyaralást "kettesben" távol mindentől,és mindenkitől,a problémák megoldésára 123 egy hét kettesben szinte mindent megold.legalábbis nekem bejött:D
2011. máj. 14. 15:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon jó ötlet.Csak mint írtam most találkozgat egy fiuval akitől többet akar és nem tudom milyen komoly.Arra gondoltam várok még 1-2 hetet akkor már több mint 1 hónapja szakítottunk és onnantól udvarolnék neki újra:) Csak nemtudom mennyire lesz nyitott rá de ha nem vagyok teljesen közömbös és rózsákkal bombonokkal állítok be akkor azért bizhatok benne hogy meglágyítom a szívét ?:)
2011. máj. 14. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Az igazi, a "nagy ő" akiről te beszélsz a hibáiddal együtt szeret! Ő nem az igazi.
2011. máj. 14. 15:46
 14/17 A kérdező kommentje:
Ezt az utolsót nem értem.Honnan gondolod hogy szeret amikor nekem kell folyton keresnem őt kapcsolatot keresni? És miért ő nem az igazi? Én követtem el a hibákat azok az én hibáim csak az fáj hogy más fiuval randizgat.
2011. máj. 14. 15:53
 15/17 Girlnextdor ***** válasza:
ott mar eleg nagy baj van ha o mar masba szerelmes...lehet jobb hagyni az egeszet.majd jon mas es az lehet meg nagyobb Ő lesz
2011. máj. 15. 11:54
 16/17 anonim ***** válasza:
vegyél neki egy arany gyűrűt jó nagy kövekkel. ne sajnáld rá a pénzt.
2011. máj. 15. 22:35
 17/17 anonim ***** válasza:

A gyuru csak viccbol irtak: Nehogy gyurut vegyel!

Ha visszaakarod szerezni, akkor fekudj ossze vagy 3-4 lannyal, es "kotyogd el" veletlenul a volt nodnek. Muszaj megmutatnod, hogy tudsz nelkule boldogan elni, kulonben nem fogsz neki kelleni. Es kozben az is lehet, hogy egy ujabb lanyzo sokkal jobban megtetszik es neked nem fog mar a regi kelleni. Hidd el: nehez, de ez a helyes ut.

Ne pazarold az idodet...

37F

2011. máj. 18. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!