Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mennyire találják visszataszítónka, ha egy lány részeg? :D:$
Én eléggé annak találom.
Undorító látvány, ahogy részegen botladozik, meg okádik, de az is elég szánalmas, amikor még csak fennhangon hülyeségeket ordítozik. 32f
szerintem egy fiunál se szép ha össze hányja magát
hát még egylánynál ha gally részeg
Vélemény:
undorító, visszataszító, gusztustalan, gyomorforgató, ízléstelen unszimpatikus, ellenszenves, antipatikus
nagyjábol ennyi jut eszembe!!!egyelőre
Ha nagyon kész van akkor undorító igen. Ha csak kicsit csípett be stb, akkor az tényleg aranyos tud lenni. Sokkal őszintébbek a nők is olyankor, és érdekes módon amikor a férfiak vannak becsípve akkor hajlamosak telefonban olyanokat mondani a barátnőjüknek amiket nagyon szeretnek hallani, ilyen érzelmes dolgokat amiket alapból a fiúk nyálasnak találnak. Fordítva is igaz, én azt vettem észre hogy a lányok becsípve könnyen beszélnek a szexről és ha esetleg van rá lehetőség egyből előjön belőlük a vadállat és letepernék a faszijukat..nyilván ez meg a férfiaknak jön be.
A mértékletes ivással tehát semmi gond nincs. Aki soha nem rúg be egy picit sem, nagyon unalmas ember lehet :
szerintem a lányoknál maradjon meg felső határnak az hogy be van csipve...szerintem egy lánynál undorító ha hány, ha nem tud menni se, beszélni se...az kiábrándító egyben.
Pasiknál annyira nem gáz a fatális részegség, de én azt sem szeretem....mikor a páromon látom hogy már jóval többet ivott leálíltom...
ugyan már, mi értelme van egy olyan bulinak amire másnap nem emléxik az ember...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!