Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek jogos indokok, vagy nem szeret?
7 hónapja van barátom, de már előtte is találkozgattunk, ismerkedtünk. Nem akar velem gyakran találkozni, és nem igazán értem, hogy miért.
Egy óra a távolság a városaink közt busszal. Az ő munkahelye félúton van a kettő közt, tehát ez mindkét várostól fél óra. Naponta bebuszozik a munkahelyére (fél óra út), és vissza. Sokszor kell dolgoznia szombaton is. Ilyenkor vasárnap már nem akar találkozni velem.
Azt mondja, azért, mert fáradt, ezért nem akar jönni hozzám, nem akar megint buszozni, mert egy kicsit egy helyben kell lennie. Ez oké. De ilyenkor azt sem akarja, hogy én elmenjek hozzá. Azt mondja, miatta nem kell, "nincs szabad hétvégéje", és olyan fáradt, hogy nincs energiája semmire. Volt már, hogy emiatt nem találkoztunk öt hétig!. Kérdésemre azt felelte, nem lerázni akart, de a "teljesítőképessége határán van".
Ti értitek ezt? Egy 25 éves lehet ennyire fáradt? Otthon nincsenek barátai, tehát nem az van, hogy inkább a haverokkal jár el helyettem. Ennyire megerőltető lenne, ha vasárnap elhívna magához 2-3 órára? Már mondtam neki, hogy nem kell egész nap ott lennem, ha akar időt magának is, elmennék 2-3 óra kedvéért is. Kitérő válaszokat adott.
(Útiköltség pénzben nem gond egyikőnknek sem.) 21 L
És ki volt a kezdeményező fél a kezdet kezdeté? Hogy alakult ki a kapcsolat? Mindig ilyen ritkák voltak a találkozásaitok, vagy idővel alakult így?
Egész biztos, hogy nincs keresni valód mellette.
Az oka többrétű lehet. Nem azonosak az elvárásaitok egy párkapcsolattal szemben, vagy nem szeret, vagy nem is szeretett úgy, ahogy az elvárható, vagy valóban le akar építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!