Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy srác hosszú hajú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác hosszú hajú, rosszabbak az esélyei a nőkkel?

Figyelt kérdés
Ha egy nő rövid hajú, az nagyságrendekkel kevesebb srácot vonz, mintha hosszú haja lenne. Sőt egyesek szerint az olyan "leszbis". Fordítva is igaz ez? Ha a srác hosszú hajú akkor nagymértékben csökkenti a saját esélyeit a párkeresésben? Szerintetek?
2011. máj. 13. 09:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Változó, nekem hátközépig érő hajam volt. Volt olyan barátnőm aki imádta, a mostani meg addig szidta amíg le nem vágattam kopaszra. Ahogy én észre vettem a hosszú hajat a rocker lányok szeretik csak.
2011. máj. 13. 09:23
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy neked mennyire hosszú az a hosszú. Mert mondjuk ahogy az előttem szóló is írta, hogy hátközépig ért az és az annál hosszabb már nem nyerő, de egy olyasmi mint a nagy "emósoknak" vagy annál rövidebb, de nem sorolható rövid kategóriába hajhossz nagyon is előnyére válhat jó pár srácnak.
2011. máj. 13. 09:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy vettem észre, h a hosszú hajat van aki imádja, van aki utálja. Tehát nem rosszabbak az esélyei, csak más nőknek jön be.
2011. máj. 13. 09:34
 4/14 anonim ***** válasza:
44%
Nekem nem jön be de van ismerősöm akinek igen.....
2011. máj. 13. 09:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kimondottan szeretem.
2011. máj. 13. 09:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, de nem minden srácnak áll jól.
2011. máj. 13. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, ha jól áll a srácnak. Kifejezetten előny, ha szépen ápolt és dús haja van.

A rövidhajú lányos hasonlattal kapcsolatban: nekem relative rövid hajam van (nem ér áll alá és ez egyeseknek kifejezetten a rövid kategória), mégis bőven akadnak udvarlóim =)

A vonzódás nem csupán hajfüggő. Ha szép vágású arcod van, és hozzá jó alakod a haj csak minimális szinten befolyásolja a vonzerőd.

2011. máj. 13. 12:20
 8/14 anonim ***** válasza:
32%
nekem nem jön be a hosszú. a fiúknak inkább a rövid haj való
2011. máj. 13. 12:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
nem mondod komolyan hogy ez számít neked, ugye? levaágatnád a hajad csak azért, mert egy nő azt mondja, hogy nem tetszik? nekem hosszú hajam van, és így szeretem, akinek nem tetszik, annak nem tetszik. viszont ha hosszú hajat viselsz a fejeden, alapvető, hogy ápolt legyen, a zsíros csimbókok nem túl szépek.
2011. máj. 13. 12:36
 10/14 anonim ***** válasza:
44%
hát nekem kb vállamig ért a hajam igaz göndör egyik lány azt mondta jó másik hogy nem szerintem egyén függő kinek mi tetszik
2011. máj. 13. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!