Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 évet gondolkozott, és végül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 évet gondolkozott, és végül nemet mondott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 éve beleszerettem egy lányba, akivel azóta szinte minden nap beszélek, és egymás legjobb barátai lettünk. A probléma éppen a beleszeretéssel van, ugyanis én többet érzek, mint barátság. Ő ma azt mondta, hogy NEM, azaz ő nem szeretne többet ennél.

Hát elég rosszul fogadtam. Nagy csalódás ez, mert ő nem csak egy csaj, akit éppen fel akarok szedni és mivel barátok vagyunk, nem is hagyhatom csak úgy itt. Ő azt mondja nem fog pasizni, de én ezt nem hiszem el. Nem tudnám elviselni, ha valaki mással kellene együtt látnom őt.

A legjobb az lenne, ha végül rájönne, mégis akar tőlem valamit. Ezt szeretném elérni.

2011. máj. 12. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

05:18-nal az igazság (izé, te honnan írsz, ilyenkor, ennyire összeszedetten? :P )

Megpróbálkozhatsz azzal hogy keresel mást, hogy féltékennyé tedd - de lehet ez sem segít. Barátból nem lesz pasi, ez van. Olyan lehet, hogy pasiból barát, aztán rádöbben, hogy az nem csak barátság, de az más szituáció.

2011. máj. 20. 12:23
 12/17 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2011. máj. 20. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti nem kapkodta el a válaszadást, jól átgondoltha, ha 2 évet gondolkozott rajta
2011. máj. 20. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha én lennék a helyedben,kérnék egy randit itt és itt(barátit),mondjuk meghívnám sütizni.Aztán közölném vele:"Nézd vazze,én többet akarok.megértem hogy te nem.Viszont nem tudok csak a barátod lenni,felejtsd el.Én nem az a fajta vagyok aki belemegy ilyenbe.Én mint nőt vettelek észre,és úgy is akarlak.Legjobb ha végleg elválunk.Isten veled" Majd sarkonfordulnék és otthagynám.Ebből ő is látja hogy igazi férfi vagy,mert határozott vagy.Ki tudja.. lehet pár nap mulva megkeres hogy akkor legyen.A nők érdekes lények:képesek egy pillanat alatt belédszeretni.Persze lehet nemlesz semmi.De az fix,erre nem számít tőled.És ez hidegzuhany neki.persze ne ezért csináld,hanem gondold komolyan.Ha belemegy,nemkeres,akkor ennyit érsz neki.
2011. máj. 20. 12:52
 15/17 anonim ***** válasza:
most mondok valamit... majdnem ugyanebben a cipőben járok :( régóta várom hogy mégis érezzen valami mást is barátságon kívül irántam.. de nem teszi... (még?) a legjobb lenne ha hagynám, és nem lépnék többet kapcsolatba vele... de nem megy :(
2011. máj. 20. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, neked is azt tudom mondani: mivel a lányoknak csak a külső számít, ezért ha elsőre nem jöttél be neki, akkor később se fogsz. Keress másik lányt!
2011. máj. 20. 18:02
 17/17 Tyler913 ***** válasza:

tegnap 12:23

A napfenyes Pennysilvania-bol irok (bar most konkretan sz.r ido van),szoval 6 ora minuszban vagyok:)

tegnap 15:42

Hidd el,az a legjobb megoldas,ha tovabblepsz.Tudom,hogy nehez,jartam ebben a cipoben.Nem akarok ocska rizsat nyomni,de hidd el,nincs az a csaj,aki meger tobb ev kinlodast es bizonytalansagot,mikozben lehet,hogy "odakint" hamar raakadnal egy olyanra,akire nem kell varnod.Ez durvan hangzik,es tudom,hogy szar hallani,de minden lany potolhato,es a Tied sem kulonlegesebb,mint az osszes tobbi.Szoval allitsd le a piedesztalrol,amire valoszinuleg felemelted,es lepj szepen tovabb.

tegnap 18:02

Nem tudom,ezt honnan veszed.En ujbol csak azt tudom mondani,hogy nem igaz,es ezt rengeteg pelda igazolja.Az elonyos kulso fontos,de nem minden,ill. onmagaban messze nem eleg.Kicsit sarkitva inkabb azt mondanam,mi ferfiak vagyunk,akiknek csak a kulso szamit.

2011. máj. 21. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!