Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek komoly parkapcsolata van, együtt eltek de nincs gyerek es eljegyezve se vagytok?
Lányok, akiknek komoly parkapcsolata van, együtt eltek de nincs gyerek es eljegyezve se vagytok, hozzatoj szol a kerdes
Jóötlet e feldobni négyeves kapcsolatomat,csak azert mert a negy ev alatt egyszer sem kaptam meg azt a kényesztetest,szenvedelyt a szex közben,semmi csok.mar azt is elfelejtettem milyen az csokolozni,naponta csak szajra puszit kapok.Mas semmi.Ezenkivül,ha ezt nemveszem figyelembe,akkor minden ok köztünk,semmi baj vele mert jo,nemiszik,nemcigizik,megértö,nemharagtarto,segítökész.Dolgos,szoval igyekszik mindig nekem is meg mindenkinek a kedvébe járni es segíteni.Es mar holtponton vagyok erzelmileg es lelkileg,mert beleszerettem valaki masba,aki raadasul meg fiatalabb is nálam.En 25 leszek.ö pedig 21.Mit tegyek?
Szenvedély és szerelem nélkül kár az egészet erőltetni. Szerintem az sem megoldás, hogy te próbálod rátukmálni, hogy csókolózzatok, ha ez nem magától jön, akkor nincs értelme. Ha nem most, akkor majd később mentek szét, rajtad áll meddig vársz vele. Lehet, hogy 4 évig tartott, lehet hogy szép volt jó volt, de most akkor is úgy fest, hogy vége. Szerintem váljatok el békében, mielőtt végleg megutáljátok a helyzetet. Kár ezért egymás életéből éveket rabolni. De ezért sem te, sem ő nem vagytok hibásak, megesik, hogy kiszeret a másikból az ember.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!