Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bír magával az exem?
Figyelt kérdés
Már 4 éve szétmentünk, ő azóta már a második komoly barátnőjét "fogyasztja", mégsem bír leszállni rólam. Nem újrakezdeni akarja, hanem csak pár kellemes órát. Mondtam neki, hogy ezt nem értem, miért tart barátnőt, ha közben meg másokkal akar lefeküdni (nem én vagyok az egyetlen jelöltje, a többi lány ráadásul nem is az exe). Azt mondta, hogy a barátnőjét nagyon szereti, viszont más nők is vonzzák, akikkel csak a szexet akarná. Párszor már belementem a dologba, mikor nem volt senkim, de most már nem vagyok egyedül, így engem elfelejthet. Csak nem értem, hogyha egyszer szereti a barátnőjét és állítólag az ágyban sincsenek gondjaik, miért csalja meg?2009. márc. 11. 13:03
1/3 anonim válasza:
Azert mert nemelég érett egy kapcs.hoz. ha neked mar van parod, és szereted akkor ne menj bele. nem kell vele foglalkozni, csak pattintsd le ha megint akar vmit. nem birom az ilyen pasikat.. :S
3/3 anonim válasza:
A pasik többsége ilyen téren nagyon gáz...jó én még csak 17vagyok élet tapasztalat a 0nál...de a pasik többségében nincs tartás! Mindenki,ha nem az elején,egy idő után vonzódni kezd más nőkhöz/férfiakhoz is...ez normális...de hogy nincs bennük annyi tartás,és hogy nem gondolnak bele hogy mennyi fájdalmat okoznak ezzel másoknak ez borzalmas. És mondjuk tegyük fel megteszi mi lesz: Megtudhatja elhagyja, bűntudat...stb ha nem teszi meg...akkor meg az ember rájön arra hogy: igen,tényleg jól tettem hogy nem tettem....de sokan ide nem jutnak el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!