Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most szakitott velem a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakitott velem a barátnőm és magamaltt vagyok mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 17:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mit tegyél?Menjél el csajozni vagy a haverokkal beb@szni!:)

Én régen azt csináltam,tudom nem a legjobb,de jobb mint otthon sirdogálni a 4 fal között!

2011. máj. 11. 17:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom csak elég nehéz 1.5 évig voltunk együtt és szeretem.
2011. máj. 11. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Tudom csak elég nehéz 1.5 évig voltunk együtt és szeretem.

Akkor sürgőssen szedd össze magad!Én 4 év után szakitottam és majd meg őrültem és??Kibőgtem magam utánna felhívtam pár cimborát,aztán elmentübk beb@szni utánna meg csajozni,ezt csináltam 1 hónapig!Lenyugodtam,adtam magamnak egy kis időt,aztán kerestem egy normális csajt aki szeret!Most már vele is 4 éve vagyok együtt!

Annyi nő van a földön hogy még válogathatsz is,ne ragaszkodj egy olyanhoz akit nem érdekelsz,felesleges idő pocsékolás!

2011. máj. 11. 17:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Aztán idő közben lehet hogy meggondolja magát!

Nálam ez volt,de már nem fogattam vissza!

2011. máj. 11. 17:23
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen igazatok van sirni nem fogok mert nem érdemli meg. De bulizni elmegyek mindenképp hátha jobb lesz
2011. máj. 11. 17:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Csoki,mogyorókrém,csoki és tömérdek sok mogyi krém (egy kis ideig jó kb 3ora).

De szerintem ezt ne velünk beszéld meg hannem a bbarátaiddal.

(amugymegazöngyisÉgsemutolsó)

2011. máj. 11. 17:26
 7/12 A kérdező kommentje:
csak az az igazság hogy nincs tul sok barátom pont a párkapcsolat miatt és nem tudom kivel ezt megbeszélni jelenleg de ha valaki akar beszélgetni szivesen megadom msn cimem
2011. máj. 11. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Nincs egy szem haverod sem?Ezt el sem hiszem komolyan....

De amúgy egyedül is lehet csajozni,úgy még jobb!!

Én régebben sokszor csináltam azt,sokszor lett szex a vége!:))

2011. máj. 11. 17:31
 9/12 A kérdező kommentje:
És egyedül hogyan csináltad?:D Hova jártál?
2011. máj. 11. 17:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor nem akarok mást csak füstöt meg lábdobot :) Tényleg segít! Haverok, zene meg alkohol. Gyógyír bármire.
2011. máj. 11. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!