Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik annak a "jelei" ha a férfi túl korainak találja még a szexet egy kapcsolatban? És esetleg "szexmániásnak" nézi a nőt? Ezt honnan lehet tudni hogy ezt gondolja a csajról?
az előző csajával vesztette el... és aztmondja szeret kezdeményezni csak fél attól hogy nem jó és fél a visszautasítástól, meg van benne 1 adag rossz élmény.
így sosem jutunk el az ágyig... én ezek után ugyan nem lépek
ennyi idő alatt ő még a pettinget is korainak tartja:S
csak a nyakcsókig jutunk el max:S
hát , ne haragudj, de normális esetben le sem szál a férfi a nőjéről, főleg nem így az elején.Ha egész nap csináltuk volna, az sem lett volna elég.
Vérmérséklet=0
Főleg neked ez szerintem ennyi idő után már, ilyen magyarázattal elég megalázó is.
+mi lesz később? Majd neki fog fájni a feje sex előtt?Ugyanmá......
azt mondja hogy be akarja bizonyítani hogy ő nem a szexre hajt!
DE oké nem akarja... DE MIÉRT NEM? VALAMI OKA CSAK LEHET....
Ha szóltál is neki, akkor már tényleg gáz, ha utánna se.
Ne haragudj, de típikus puhapöc.s....
Szerintem csalódnál is vele a sexben.Ilyen kezdéssel, semmi jót nem látni.
:(( fogalmam sincs mit tehetnék a szakításon kivül... nem szeretnék vele szétmenni. De szex nélkül ez érdekes lesz:(
VALAMI TIPP?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!