Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megfelelő taktika?
Szóval.
Van egy lány az egyetemen, aki bejön, és jól el is vagyunk. Viszont ma láttam hogy összejött egy elég műmájer sráccal (semmi extra, a gyerek tök sügér, csak abban ,,menő" hogy x helyre jár el bulizni, sztem a csaj is csak ezért tartja menőnek.) Érdekes módon, amikor megláttam őket, valahogy olyan érzés fogott el, hogy a csaj mintha csak azért lenne vele, hogy féltékennyé tegyen,ezt abból gondolom, hogy előtte kétszer találkoztunk, és mikor véletlenül szóba került a srác, kérdőn nézett rám, meg nem értette miről beszélek... (nagyon hirtelen, előzmény nélkül jöttek össze.) A kérdés az, hogy hogyan tudnám megszerezni?
Válaszokat véleményeket kulturált formában előre is köszönöm!
ha engem kérdezel, lehet hogy a csaj nem csak féltékennyé akart tenni... lehet, hogy megunta a várakozást és egy kis pezsgésre vágyot...
de tegyük fel hogy mégis ez a szándéka: akkor szerintem szervezz valami programot a csajjal ami rögtönzöttnek tűnik.
pl hívd el egy pub-ba, vagy koncertre... olyan helyre ahova az ember a haverjaival jár, de a srác ne legyen ott. Mondd azt hogy á ez a hülye Sanyi meg nem jött el mert csajoznia kellett...meg az xy se ért rá -> így csak ketten mentek... de nehogy így legyen! Mutass neki csajokat akik bejönnek és kérdezgesd h "bepróbálkozzak nála? Sztem úgyse teccenék neki.... nálad is azt hittem h van valami és látod itt sem volt igazam... nah megpróbálom! hátha vele összejön!" ha hagyja menj, attólmég lehet h utána összejöttök csak nem mer lépni... ha nem hagy akkor meg jól gondoltad ;)
nincs mit :D
tudod ez olyan romantikus *-* nekem ilyet sosem csinált senki... T_T
A vicces résszel nem lesz gond... gyerek ma is oda akart szúrni egyet nekem, de kicsit visszafelé sült elXD Az igazi kérdés az,hogy tegyek úgy, mintha nem is érdekelne a dolog? Vajon az lehet neki ,,idegesítő" hogy érzi, hogy nem dől össze számomra a világ, mert összejött azzal a sráccal?
Amikor "szúrni" akar azt nyugodtan fordítsd ellene ez is egy fajta negatív neg :P. Magyarul az önbizalmát (magabiztosságát) rombolod vel kicsit. Ez is egy fajta negatív neg .:D Féltékennyé akar tenni ne vedd fel tegyél úgy mintha nem is érdekelne, de közben dumáltok is amikor találkoztok. Hamar megtörik. Kérdésed van még írj nyugodtan. Váalszolok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!