Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kapufa társkereső oldalakon ismerkedni? Ismersz olyat akinek így össze jöttek a dolgok, esetleg neked?
Esetleg nekem. 2 és fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel:)
De jó párszor megszívtam már előtte az efféle oldalakkal.
Igen ismerek :) Én és a párom vagyunk azok. :)
Az első randit megelőzően 3 hónapon keresztül ismerkedtünk és utána beszéltünk csak meg egy randit, azon az estén össze is jöttünk. Lassan 2 éve vagyunk együtt. Imádjuk egymást.
21/L
dehogy kapufa, én tök aranyos sráccal is ismerkedtem már meg ott
sztem egy jó lehetőség, csak tudni kell használni, de ugyan miért lenne hülyeség?
Lehet jó dolog.
Viszont szerintem jó minél hamarabb találkozni, nehogy egy olyan valaki tetszen meg aki nem is létezik.
A másik dolog a fotók... Tapasztalatból mondom, hogy ha egy 10es skálán értékelsz valakit a társkeresős fotója alapján (külsőre!) akkor nyugodtan levonhatsz belőle 5 pontot, hogy megkapd a valóságot :S
Tök jó képe van szép stb... beszélgettek, találkoztok és pff csalódás! Nekem ennyi elég volt a társkeresőkből és csak élőben ismerkedek, de ez csak én voltam, sokaknak bejött.
a vőlegényemmel társkeresőn ismerkedtünk meg és ennek már másfél éve. 1 hónap mulva lesz az esküvőnk:)
az egyik barátnőm is társkeresőn talált párra ők 4 éve vannak együtt. jegyesek.
társkeresőn ismertem meg a férjemet. szóval nekem bevált. viszont előtte sokszor pofáraestem ám.
a kitartásnak is megvan az eredménye.:D és nem utolsó sorban sok türelem és mégtőbb mázli kell hozzá.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!