Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire kapufa társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kapufa társkereső oldalakon ismerkedni? Ismersz olyat akinek így össze jöttek a dolgok, esetleg neked?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
barátnőm közel féléve így ismerkedett meg a párjával,azóta jól megvannak,boldogok együtt
2011. máj. 9. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Esetleg nekem. 2 és fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel:)

De jó párszor megszívtam már előtte az efféle oldalakkal.

2011. máj. 9. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen ismerek :) Én és a párom vagyunk azok. :)

Az első randit megelőzően 3 hónapon keresztül ismerkedtünk és utána beszéltünk csak meg egy randit, azon az estén össze is jöttünk. Lassan 2 éve vagyunk együtt. Imádjuk egymást.

21/L

2011. máj. 9. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:

dehogy kapufa, én tök aranyos sráccal is ismerkedtem már meg ott

sztem egy jó lehetőség, csak tudni kell használni, de ugyan miért lenne hülyeség?

2011. máj. 9. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet jó dolog.

Viszont szerintem jó minél hamarabb találkozni, nehogy egy olyan valaki tetszen meg aki nem is létezik.

A másik dolog a fotók... Tapasztalatból mondom, hogy ha egy 10es skálán értékelsz valakit a társkeresős fotója alapján (külsőre!) akkor nyugodtan levonhatsz belőle 5 pontot, hogy megkapd a valóságot :S

Tök jó képe van szép stb... beszélgettek, találkoztok és pff csalódás! Nekem ennyi elég volt a társkeresőkből és csak élőben ismerkedek, de ez csak én voltam, sokaknak bejött.

2011. máj. 9. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:

a vőlegényemmel társkeresőn ismerkedtünk meg és ennek már másfél éve. 1 hónap mulva lesz az esküvőnk:)

az egyik barátnőm is társkeresőn talált párra ők 4 éve vannak együtt. jegyesek.

2011. okt. 31. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:
4 éve ismerkedtem meg ott a párommal. Nagyon nem zökkenőmentes a kapcsolatunk, de ez már nem a társkereső hibája.
2011. nov. 16. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:

társkeresőn ismertem meg a férjemet. szóval nekem bevált. viszont előtte sokszor pofáraestem ám.

a kitartásnak is megvan az eredménye.:D és nem utolsó sorban sok türelem és mégtőbb mázli kell hozzá.

25/N

2011. dec. 17. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!