Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ezzel durván reagálnám le ezt a helyzetet?
Na szóval 2 hónapja ismertem meg valakit, akivel alakulnak a dolgok, jól megvagyunk, csak keveset az ő hibájából.
A nagy baráti társasága miatt állandóan valami összeülős esten van, pl. ma a héten másodjára találkoztunk volna, már pár napja megbeszéltük, hogy ma délután együtt leszünk...
Erre délután felhív, hogy majd csak később tud jönni. Na azóta sem hívott, most este pedig ismét éppel ünnepelnek valahol...
Iszonyatosan mérges vagyok most rá, úgy érzem mostmár szóvá kellene tennem, hogy nekem egész ember kell.
1. kérdés: 2 hónap után ciki számonkérni, hogy gondolja ezt?
Amikor megismerkedtünk nem tudta elhinni, hogy nincs párom, kérdezgette az okát, de nem meséltem semmit.
2. kérdés: Durva lenne, ha most odalökném neki, hogy: Kérdezted miért nem volt barátom: na hát pont ezért, mert nekem nem kell egy levegőben lógó kapcsolat, ahol hanyagolnak, ha nem teljes egy kapcsolat nekem jobb egyedül...
Ha ezt kimondom az egyenlő azzal, hogy szakítok, vagy ettől csak észbe kap egy olyan, akit azért érdeklek?
szerintem az cink ha elhanyagol... legalább vinne téged magával... és akkor együtt lehetnétek... de az így nagyon nem oké... látom ezt te is észrevetted...
am igen kicsit durva ahogy leírtad a válaszodat de ha tényleg így gondolod és nem kell neked egy ilyen kapcsolat akkor mond meg neki... de persze én nem erőltetek rád semmit ez csak a te döntésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!