Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy alacsony srácként szinte semmi esélyem a lányoknál? Mindig csak ez elutasítás. (Többi lent…)
Figyelt kérdés
Nem egyszer fordult elő, hogy olyan elutasítást kapta, hogy összejönne velem, csak lennék 10 centivel magasabb, pedig csúnya srácnak sem mondanám magam… Ez annyira rosszat tesz az önbizalmamnak, hogy szinte már nincs is. Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyire szerencsétlen vagyok mostanában…2011. máj. 7. 20:46
11/17 anonim válasza:
Előző vagyok, akinek van a haverja is aki alacsony..és 17 vagyok, haverom is..és én vagyok 175 haverom meg jóval alacsonyabb, szerintem olyan 160 körül van, és ő szálkás, kivan gyurva, de vézna, szal ruhaalatt nemnagyon lehet észrevenni, multkor voltunk kint haverokkal ilyen strandon táborozni , ott volt ő is, és nemvolt rajtunk felső mert akkor nagyonszép idő volt meg minden. És egyik barátném pár nappal utána,megjegyezte nekem hogy a haveromnak (az alacsonynak)milyen jó teste van meg minden. csak a csajnak már van pasija..csakígy megjegyezte. és rákérdeztem hogy ő női szemmel mit gondol, (mert a haveromnak is mint mondtam ilyen problémái vannak) és a csaj aztmondta hogy eltudná képzelni simán egy alacsonyabb csaj mellett és ennyi :)) Hát inincs igaza?! :D sztem nagyonis, mert sok kisnövésü csajvan és azzal tuti nemlenne gond haver :)) 170 vagy az elég jó :D van olyan csaj aki alacsonyabb és a te korosztályod, vagy a miénk :) olyat kell találni és kész :D nelegyélmár etörve na! :D:D
12/17 anonim válasza:
na figyelj csak! van egy gyönyörű, de tényleg az a nagyon szép lány. bájos, kislányos arc, bomba test, szép lábak, formás mell jó mérettel, csodás hosszú barna haj... ezen felül még okos, értelmes, jól öltözködik. szóval ennek a tüneménynek egy vele egymagas barátja van aki kb. 170-175 centi lehet és vagy 60-65kg, de még csak nem is olyan jóképű, és nem is egy Bill Gates. Én meg elsápadok az irigységtől a 192 centimmel és 85 kilogrammommal.
Egy dologban biztosan előny a magasságod. Hamar jól tudsz kinézni, fizikálisan.
13/17 anonim válasza:
semmi baj nincs azzal, elvégre nem olyan alacsony az egyáltalán, azt hittem 160-at fogsz mondani
14/17 A kérdező kommentje:
Akkor nemtudom, hogy mit szúrok el, de mostanában nem akar összejönni semmi.
2011. máj. 7. 21:45
15/17 anonim válasza:
Megint én vagyok :P Amugy ezvan..néha énis igy "lentvagyok"..ilyen hullámvölgyek vannak és alul vagyok..utálom, toppon jó lenni. tegnap énis igy éreztem, mert énse tartom magam rondának mégse találtam meg még az igazit, néha olyan magányosnak érzem magam, meghogy jó lenne egy barátnő, de még nemtaláltam meg azt akit ugy tiszta szívből tudnék szeretni és kölcsönös is lenne. Érezhetném magam ezvégett szarul énis.. néha vanis ez Így..de igyekszem összekapni magamat mert nemjó a nullán lenni :/ sportba, futásba, edzésbe levezetem a feszültséget, és utána sokkal jobb, tisztábban áttlátom ezeket a dolgokat :) Csak Fel a Fejjel!! ha vidám vagy és boldog a bőrödben az meglátszik , szemetszúr és meglessz a gyümölcse idővel :D 170cm vagy és "csúnya srác sem vagy" szóval nincs miért panaszkodnod neked sem :D fejlesztgesd a karizmád. az számít..a sárm , megjelenés, beszédkészség stb.. és nem az hogy milyen magas vagy :)) /utolsó postom/ bye ;)
16/17 anonim válasza:
Van egy alacsony férfi ismerősöm és imádják a csajok, szóval nem hátrány! Fel a fejjel, próbálkozz nálad kisebb csajokkal!
15/l
17/17 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy most csak bedákban vagy, és szürkének látod a dolgokat. Figyeld ezt meg: van időszak, amikor nagyon jól érzed magad (a bőrödben), és van, amikor pont az ellenkezője. Mint egy hullámvasút. Amikor lent vagy, gondolj arra, hogy ez most pillanatnyi érzés, hogy 2 napja meg pont máshogy gondoltad, nem te változtál, hanem csak az érzéseid. Az érzések csalókák tudnak lenni. Nekem ez segíteni szokott, amikor rossz passzban vagyok. Ne görcsölj azon, hogy nincs párkapcsolatod, inkább élvezd az életet, lehet bután hangzik, de élj minden nap, mintha az lenne az utolsó! Használd ki, ne pazarolj el egy percet sem buta depressziós gondolatokra. Jó, tudom ez lehetetlen, de próbáld meg, lazíts. Foglalkozz a dolgokkal, amiket szeretsz csinálni, biztos van valami hobbyd, valami, ami érdekel, barátkozz... És a szerelem gyakran akkor esik az ölünkbe, amikor legkevésbé számítunk rá. Ez szinte már törvönyszerűség. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!