Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tegyek, vagy mik róla a vélemények?
Szóval van a suliban egy fiú, aki 15 éves, én 17 éves lány, de még sosem volt komoly kapcsolatom. De ez a fiú nagyon- nagyon tetszik, és szeretnék vele összejönni, de nem tudom h én is bejövök- e neki. Egy nap többször is szoktam látni, mosolygok is rá, ma mikor elmentünk egymás mellett mindketten visszanéztünk egymásra, aztán még láttam egy másik helyen a suliban, ahol kicsit köhögtem, ő rámnézett, és mikor jött vissza, akkor a barátnőm mondta a nevem olyan célzóan, hogy arra jön a fiú, és akkor is rámnézett. Aztán kimentünk az udvarra, mert ma olyan laza nap volt, és akkro is nézett, de most nem tudom hogy ezt mire véljem, bejövök neki, vagy nem.
Tudom, hogy sokat írtam, de légyszi olvassátok el, és segítsetek, nagyon sokat jelent ez számomra de nem tudom hogy hogyan lépjek. Köszi a válaszokat előre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!