Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogy kérdezzem meg tőle?
Sziasztok!
A barátnőm és a pasim mostanában nagyon furák....a suliban minden szünetben együtt vannak...és a pasim már ritkábban jön oda hozzám. De közbe meg mondta nekem a barátnőm, hogy télleg jól néz ki a pasim meg minden...Ma amikor a pasim megvárt mert én ameddig bentvoltam angolon, ( a barátnőm nem angolos) addig ketten ott ültek kint az udvaron..és elég közel voltak egymáshoz... és nagyon elkeztem parázni, hogy a barátnőm elveszi tőlem azt akit a legjobban szeretek...de a közeledésen kívűl már nem láttam semmit mert a tanár rám szólt, hogy figyeljek oda az órára (az angol teremből kilehet látni az udvarra)... nagyon félek, hogy elveszítem...mit csináljak? nem merem felhozni előttük ezt a témát...és annyira gáááz...://
igazatok van:D
holnap majd megkérdezem tőle....:D köszönöm..
a vége annyi lett h szakított velem... azaz... ment táborba..és mielőtt elment összevesztünk... és a táborba összejött és csajjal.. akivel kemény 2napot járt... de úgylátszik jobb volt neki a 2napos kapcsolat mint a 2hónapos.:D
de azért köszönöm a válaszokat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!