Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, őszintén, mért szoktatok elutasítani egy fiút?
Úgy látom,Te is olyan fiú vagy,kedves kérdező,aki nem bírja elfogadni,hogyha visszautasítják. Hidd el,nem kell semmi eget rengető ok ahhoz,hogy visszautasítsunk valakit,bőven elég az ha nem érzünk vele kapcsolatban semmit. Olyan alapon millió emberrel lehetne kavarni,hogy "jó,végül is,mi okom lenne őt visszautasítani?!". Egy kapcsolathoz annál több kell,hogy "aranyos,kedves,okos,jól néz ki" ,szóval kell valami szikra és ha az nincs,akkor nincs értelme kezdeni az illetővel. Azt meg úgysem lehet megmagyarázni,hogy mitől van szikra,úgyhogy törődj bele a visszautasításba,a felszínes kapcsolatokkal úgysem érnél semmit!
19/L
sűrűn előfordul az ilyen kérdéseknél, hogy a kérdezőt csak azok a vélemények érdeklik, amik hasonlóak az övéhez.
bár félreértés ne essék én mindkét oldal motivációját megértem, azért egy kicsit elfogult vagyok a a férfi oldallal szemben.
16:43
Te könnyen beszélsz téged nem utasít el senki, gondolj bele milyen érzés amikor az embert 10-20 lány visszautasítja, elkezd gondolkodni azon, hogy nem kell senkinek és ő egy szörny, persze te ezt nem tudhatod milyen érzés mert nőnek születtél, aki férfinak születik az megszívja:(
21f
Kedves 16:54!
Köszönöm, hogy értékeled az én álláspontomat, de ha eddig nem jött volna le, épp fordítva próbáltam volna cselekedni.
Nem tudom szavakkal leírni, hogy mit nem lehet ebben érteni.
Én azt kérdtem, vagyis kérdeztem, hogy írjátok le, hogy ti "kedves" nők (!) lányok, tinik, ,szebbik nem képviselői, mért utasítotok (és most finoman mondva is eléggé lazán fogalmaztam), egy fiút/srácot/férfit??
Mi alapján, milyen tulajdonságok, jellemek taszítana?
Én valami hasonló válasz vártam, bár csak 16éves vagyok, és igen, jól sejtitek túl vagyok pár elutasításon.
Hát ez van, bocsánat a hölgyektől, hogy próbálom fejleszteni a jellemem.
16F
17:36
Jaj,kérlek ebbe ne menjünk bele,hogy milyen neműnek jó születni,mert én is el tudnék kezdeni felsorolni tucatnyi dolgot,amiről neked férfiként gőzöd nincsen és nem is lesz,de nem teszem,mert ez a kérdés nem erről szól. Szerintem logikus volt a magyarázatom és ha jobban belegondolsz,akkor meg is érted,hogy fölösleges hitegetni valakit,aki iránt nem vonzódsz.
17:49
Priviben beszélgethetnénk erről, most nagyon érdekel engem ez a téma, mélyen beleástam magam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!