Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rajongás vagy más? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajongás vagy más? Mit tegyek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Van párom két éve, a "másik" kb. 2,5 éve tetszik, ahogyan a mostani párom is tetszett már korábban is. A "másik" családos ember, nem hiszem, hogy bármikor is úgy gondolna rám, ráadásul a felettesem. Úgy érzem, testileg és lelkileg is vonzódok hozzá, de lehet, hogy csak egy fajta rajongás. A párommal minden rendben van közöttünk, ha ez a "másik" lépne is valamit, vagy nem lenne családja, akkor is kellene, de csak a párom mellett. Egyébként sosem csináltam, vagy gondoltam még ilyesmit egy jó kapcsolatban, össze is vagyok zavarodva.
2011. máj. 4. 20:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
kiegészítem: rossz kapcsolatban is max. a gondolatig jutottam el korábban, aztán vége is lett a kapcsolatnak.
2011. máj. 4. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:

izgat a másik, szerintem volt vagy van egy kis bibi a kapcsolatotokban, és akkor abban a pillanatban elgondolkodtál és félrenéztél és megtetszett ez az ember...és kíváncsi vagy rá hogy milyen lehet ő milyen lehet vele összebújni, vagy csak dugni....

(amennyiben tényleg így van és szereteda párodat és nem csak kimondott szavak)

2011. máj. 4. 20:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Mindig ott van a hátsó gondolataimban a "másik" csak most felerősödött. Szeretem a páromat, nagyon is, csak sajnos olyan hülye típusú ember vagyok, akit "izgat" az elérhetetlen. El soha nem hagynám miatta a páromat. Szóval elég gusztustalan ez most részemről, bár nem tettem semmi konkrétat.
2011. máj. 4. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:

minden embernek a kapcsolatában vannak hullámvölgyek.....

Ilyenkor nem vallják be az illetők, de ezek az időszakok arról szólnak, hogy unalmas lett a kapcsolat, nem beszélgetnek , nincs szex, vagy unalmas..stb stb..szóval rossz időszak.

Csak ezt nem merik bevallani senkinek , hogy most éppen nem jó a kapcsolatuk....még a gyakorin sem...:)

Hullámvölgyben vagy, valahogy fel kell dobnotok a kapcsolatotokat, újdonságot vinni bele.

Éppen emiatt az állapot miatt érdekel a másik, mert az ÚJ!

2011. máj. 4. 21:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Mivel névtelen vagyok, bevallanám, de abszolút nem érzem, hogy valami baj lenne. Lehet kicsit már másabb "ennyi idő után", de kb. ennyi.
2011. máj. 4. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:

remek! :)

akkor meg ne izgulj!

el fog múlni ha ez mind így van ahogy mondod! csak egy hírtelen kicsapongás!

2011. máj. 4. 21:12
 7/11 A kérdező kommentje:
De mi van, ha nem akarom, hogy elmúljon?
2011. máj. 4. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

ha nem akarod h elmuljno ez az érzés akkor a következők történhetnek:

1. Elhatalmasodik rajtad ez az érzés, hogy van egy másik pasi, és egyre jobban elkezd vonzani téged...

2. találkozni akarsz vele, még szimpatikusabb lesz, és aztán elkezdenek egyre jobban fajulni a dolgok...

- elkezdesz odahaza egyre többet hazudni...figyelned kell majd az emailjaidat, sms-eidet h párod nehogy elolvassa, időpontot kell majd találnod a találkozásokra, mert nem tuti h a párod örülne neki ha azt mondanád "lett egy pasibarátom"

- és amíg le nem fexel vele addig nem fogod tudni abbahagyni a találkozgatásokat és az ábrándozásokat

- DE!

- izgalmasabb lesz az életed

- 2 pasi is lesz akivel szexelni fogsz,

- lesz egy kis adrenalin a lebukás miatt..

és telik múlik az idő TIK-TAK TIK-TAK ésssss kiderül az igazság h ismerkedsz egy pasival és lehet h viszonyod van...

Még ha nem is gondolod most azt h ez lenne, de idáig fajulhat!

Vagy odáig is, hogy szakítotok amit most el sem tudnál képzelni! És új pasid lesz......

szeszélyes a sors keze!

2011. máj. 4. 21:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát...jól összefoglaltad, és igazad van. Egyelőre kb. annyi a visszatartó erő, hogy a "másik", bármit is gondol, nem adja jelét. Ha így marad, akkor sosem történik semmi. Ha nem, akkor meg a jóég tudja...
2011. máj. 4. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Tudatalatt már 100% hogy benned van az,hogy valami nincs rendben a kapcsolatodban!Most nem is tudnád megfogalmazni,de valami bibi tényleg van.Idővel rá fogsz jönni hogy mi.Az,hogy ráadásul még izgat valaki elérhetetlen,hát ez már csak olaj a tűzre.Csak még nem vagy abban a helyzetben,hogy bevalld önmagadnak.

Szerintem az az igazi szerelem már nincs meg nálad,lehet a másik férfi felé sem.

2011. máj. 10. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!