Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bermuda sokszög :///////?
Sziasztok!
Szerintetek mit kéne csináljak?...
Ahova szórakozóhelyre járok,
dolgozik egy dögösen aranyos szöszi,
akit meglehetősen kedvelek és talán ez kölcsönös is.
Ennek adott már pár jelét.
Sokszor azon veszem magam észre, hogy pofátlanul bámulom.. :D
de elég sokszor előfordul az is, hogy ha felnézek a biliárd asztaltól, elkapja a fejét, vagy el sem kapja. :)
Nahm.. a probléma ott kezdődik, hogy van egy barátja.
ez igazából annyira nem is érdekelne,
mert ha tényleg szereti,
nem tudnék keresztbetenni nekik egy esetleges bepróbálkozással.
A valódi probléma, hogy a haveromnak is tetszik a leányzó. Nyomulgat is rá az ő sajátos módján.
Mondjatok, vagy inkább írjatok vmi okosat! x)
19/F
Remélem elég okos válasz volt.
A kérdésedre a válasz inkább az, hogy nyugodtan próbálkozz meg a lánnyal, aztán akinek nagyobb sikere lesz, az viszi a jutalmat. Mindig az erősebb kutya...
2. voltam
Figyelj ha tetszik neked akkor szerintem megér annyit hogy,
bepróbálkozol nála a spanodnak meg magyarázd el hogy neked
tetszik a kis csaj és hát ez van,vagy elfogadja vagy nem.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Mindegyik általatok leírt verzió megfordult az én fejemben is, kivéve talán a Teslas dolgot.. x)
Az az igazság, hogy sziklára vagyok gyúrva,
jöhetnének mind2en! xDD ( << a nem járna jól dologhoz )
Nem.. természetesen nem rontanék el egy működő kapcsolatot. A haverommal meg nem szeretnék összeveszni mondjuk.. most jön a DE
de én úgy gondolom, hogy működő kapcsolat esetében
ha bepróbálkozok, hát bepróbálkozok.. maximum röhögünk egyet és kész. Ez a fele annyira nem aggaszt!
Haveromat meg megpróbálom kifaggatni, hogy mennyire gondolja ezt komolyan vagy sem.
Ahogy észrevettem, kettőnk közül inkább nekem lenne esélyem a csajszinál. x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!