Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem, de én nagyon szeretem. Szerintetek ez milyen ötlet? (a többi lent)
nem jó ötlet. azt kérte hogy hadd legyen egyedül egy kicsit, tartsd ezt tiszteletben.
ha még újraéledhet a kapcsolatotok, akkor visszajön magától, ha nem, akkor semmiképp nem jön akármit csinálsz.
Sztem se csináld! Most magányra van szüksége, magában le kell tisztázni az érzésit, most azzal tennél a legtöbbet, ha nem keresnéd! És akkor rájön, hogy fontos vagy neki és te kellessz neki és csak mélypontra került, de ha még sulykolod benne, hogy mennnyire hiányzik neked lehet az lesz hogy visszamegy hozzád "szánalomból" és később ugyanugy kijön rajta az az érzés, hogy nem tudja szeret-e!
Mindenképp hagyd most magára, ha fontos neked tedd meg ezt érte! Ha pedig nem keresne, ne sajnáld mert akkor az ő részéről ennyi volt a kapcsolatba, ha nála elmultak az érzések azzal nem lehet mit tenni, tovább kell lépni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!