Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem így magam amikor Vele vagyok? És hogyan csábítsam el mégjobban?
18éves lány vagyok, a pasim 2évvel idősebb nálam, lassan 2hónapja járunk.
tegnap nálunk voltunk, hogy kicsit kettesben legyünk. És én olyan bénának éreztem magam, persze mástunk egymásra. Olykor énis rá, nemvolt ellenvetése, ahogy láttam élvezte. De...mostmár úgy szégyellem magam... Nemtudom olyankor elkap a hév meg a vágy és nembírok magammal. Persze nemvolt még petting se. csak csók, meg nyakharapdálás-puszilgatás. Egyszerűen vágyom rá, kívánom. És nemis a szexet kivánom hanem ŐT magát.
És mondja hogy masszírozzam meg a hátát, és sportol, focizik.
Basszus...olyan izmos háta volt hogy mikor befeszítette nembírtam belenyomni az ujjam:)
Meg bunyóztunk és tök izmos, meg erős, és én a puhány srácokhoz vagyok szokva, akiket könnyű lenyomni. De hiába toltam meg minden kb 10másodperc alatt alulra kerültem. Meg puszilgattama hasát, és az meg kockás neki, hát KO lettem:D:$ . És én már nem vagyok szűz, de olyan bután érzem magam meg szégyellem hogy olykor erőszakosabban csókolom. És olyan kevésnek érzem magam mellette, pedig nem bunkó meg semmi.
Idővel hozzászoksz.
Sokáig én is így voltam, én azért, mert engem úgy neveltek, hogy a szex tabu, nem beszélünk róla. Már majdnem felnőtt voltam és fogalmam nem volt a dolgokról. Néha bűntudat, néha szégyen kísért...mára (4 év kapcsolattal a hátam mögött) elmúlott ez a dolog....Rájöttem, hogy van egy idő amin túl nem szégyen, hanem a világ legtermészetesebb dolga, és nem kell "nagy dolgot" csinálni belőle
Nálad nincs ilyesmi a háttérben valami hasonló mint amit elmeséltem?
21-L
Szerintem élvezd, hogy kicsi és tôrékeny lehetsz mellette, hogy van az az Adonisz aki oltalmaz és ô az aki "uralkodik" a fizikumàbòl adòdòan..
Szerintem ne érezd magad kevésnek mellette, ne érezd ùgy, hogy neked kell valami nagyot tenned, hagyd hogy ô tegye mindezt, hiszen ez ìgy lenne a normàlis... Nem hiszem, hogy jòt tenne neki, ha mondjuk làny létedre te le tudnàd teperni, és lehet benned is elôrne valami, ha egy igazi férfitesttel el tudnàl bànni... Van annak màs mòdja is... :) Szerintem ezt az idôszakot hùzzàtok sokàig, hiszen addig sokkal édesebb ez a fajta pajkos jàték, amìg nem kap meg, élvezzétek ki!
Remélem jòl értelmeztem a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!