Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmet orálisan kielégít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmet orálisan kielégítette egyik csaj ismerőse. Ezt hogy reagáljam le?

Figyelt kérdés
2 éve járunk, és most tudtam meg, hogy a barátnőmet egyik házibuliban kinyalta egyik csaj haverja. Picit értetlenül állok a dolgok előtt. Ti hogy viselnétek?
2011. máj. 3. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mármint mikor? Ha egy lánnyal feküdt le, miközben veled járt, az ugyanúgy megcsalás, mintha egy sráccal tette volna.
2011. máj. 4. 00:07
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen. 2 hete volt ez a buli. Ma mondta el a barátnőm. Igen, egy nő nemű haverja nyalta ki.

Csak fura érzés na. Most megcsalva érezzem magam, vagy ne, vagy mégis...Ez eléggé nem várt dolog :)

2011. máj. 4. 00:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nos ....

Kérdeztem a férjemet,hogy mi lenne ha egy ffival megcsalnám?

Azt mondta azonnal kidobna,nincs tovább...

Erre megkérdeztem,hogy mi lenne ha ezt lánnyal csinálnám meg?Hmmm....erre azt felete,hogy szólna,hogy vegyük be őt

közénk....

2011. máj. 4. 00:30
 14/17 anonim ***** válasza:

Látom a kommentedből azért te sem vagy annyira kiakadva ez a dolog miatt....

Te megcsalásnak érzed?

2011. máj. 4. 00:31
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
a férfiak sajna már már büszkék rá hogy biszex a nőjük de én mindig azon gondolkodom el,vajon mekkora farka lehet annak akit egy nő is helyettesíthet...jójó másfajta élvezetre vágyik egy nő ha lánnyal van de éppen ez az:mi van ha ráun végleg a f@szra a nő mondván hogy jobb nővel??akkor már lefagy gondolom már a kéjenc vigyor a pacákok arcáról
2011. máj. 4. 00:37
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"ha tényleg csaj volt akkor valószínűleg seggrészegek voltak szal annyira nem para de inkább beszéld meg vele :)"

Ja persze, megint mindent ráfognak a részegségre meg a kíváncsiságra. Ez ugyanolyan megcsalás, mintha egy másik faszival csinálta volna, úgyhogy én erősen elgondolkoznék a folytatáson.

Én is voltam már sokszor részeg, de valahogy nem voltam kíváncsi rá, milyen érzés lehet egy másik srácot leszopni.

2011. máj. 4. 02:49
 17/17 anonim ***** válasza:

nekem mindegy lenne, hogy a páromat egy pasi szopja le vagy egy csaj. t.i. én biszexuális vagyok és nem zavarna, ha ő is az lenne.

szerintem egykutya. kinyalták kinyalták. pont.

2011. máj. 4. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!