Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet orálisan kielégítette egyik csaj ismerőse. Ezt hogy reagáljam le?
Igen. 2 hete volt ez a buli. Ma mondta el a barátnőm. Igen, egy nő nemű haverja nyalta ki.
Csak fura érzés na. Most megcsalva érezzem magam, vagy ne, vagy mégis...Ez eléggé nem várt dolog :)
Nos ....
Kérdeztem a férjemet,hogy mi lenne ha egy ffival megcsalnám?
Azt mondta azonnal kidobna,nincs tovább...
Erre megkérdeztem,hogy mi lenne ha ezt lánnyal csinálnám meg?Hmmm....erre azt felete,hogy szólna,hogy vegyük be őt
közénk....
Látom a kommentedből azért te sem vagy annyira kiakadva ez a dolog miatt....
Te megcsalásnak érzed?
"ha tényleg csaj volt akkor valószínűleg seggrészegek voltak szal annyira nem para de inkább beszéld meg vele :)"
Ja persze, megint mindent ráfognak a részegségre meg a kíváncsiságra. Ez ugyanolyan megcsalás, mintha egy másik faszival csinálta volna, úgyhogy én erősen elgondolkoznék a folytatáson.
Én is voltam már sokszor részeg, de valahogy nem voltam kíváncsi rá, milyen érzés lehet egy másik srácot leszopni.
nekem mindegy lenne, hogy a páromat egy pasi szopja le vagy egy csaj. t.i. én biszexuális vagyok és nem zavarna, ha ő is az lenne.
szerintem egykutya. kinyalták kinyalták. pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!