Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wolfud kérdése:
Lányok ti szeretitek a papucsokat?
Figyelt kérdés
Mármint azt a fiút aki mindent megtesz értetek és nem a lábbelit :P
És mit társ mennyire jó ez?
Kérlek írd le a korod is!
2009. márc. 8. 23:10
1/12 anonim 

válasza:

nem.Egy pasi legyen határozott,nekem az jön be.17/L
2/12 anonim 

válasza:

Szeretem a benti papucsokat foleg a nyuszikásat de a pasi ne legyen papucs mer az visszataszító, legyen határozott és tudja hogy mit akar!
3/12 anonim 

válasza:

Nekem egyszer volt ilyen pasim,és az agyamra ment!Levegőhöz nem jutottam!Egy nőnek nem apára van szüksége,hanem férfire!Egy pasi legyen határozott,ugyanakkor ha szükségem van rá, akkor legyen mellettem!
4/12 anonim válasza:
egyetértek az előttem lévőkkel 16/L
6/12 anonim 

válasza:

bizonyos mértékig jó, ha egy férfi "papucs". szerintem. :p
8/12 anonim 

válasza:

én szeretem, ha írányíthatok...
de csak egy bizonyos mértékig.
az én párom nagyon határozott és magabiztos, mégis mindig én döntök. és ez így helyes :))
20/L
9/12 anonim 

válasza:

Szerintem ez személytől is függ. Én pl nem tudnám elviselni, ha a barátom papucs lenne, de egyik ismerősömnek olyan papucs pasija van, h nekem mindig leesik az állam, amikor azt hallom, h "Tomiii, csináld ezt, csináld azt..." és a pasi meg is csinálja.
Szóval, fiúk, legyetek határozottak, és legyen meg a saját véleményetek, de néha engedjetek az asszonynak! ;)
17/L
10/12 anonim 

válasza:

En szeretem, ha egy ferfi a kedvembe jar es megtesz ertem mindent egy egeszseges hatarig. Volt egy ANTI- PAPUCS baratom, o utana inkabb odaado ferfiakkal ismerkedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!