Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a párkapcsolat előnye?

Figyelt kérdés

Mondjatok pozitívumokat és lehet ráveszem magam, hogy legyen egy barátnőm.

21/F

2011. máj. 3. 21:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez így hülyeség, h mi az előnye, ha normális a csaj akkor csak előnye van, de ha idióta akkor könnyen meglehet az, hogy a pozitívumok rovására megy.
2011. máj. 3. 21:44
 2/16 anonim ***** válasza:
Inkább ne vedd rá magad, mivel ezt megkérdezted csak sajnálnám a lányokat, akikkel összejönnél.
 3/16 A kérdező kommentje:
Miért?
 4/16 anonim ***** válasza:

Ekkora egy hülye kérdést, besza*ok..:D

De ha már feltetted ezt a kérdést, én meg jó hangulatban vagyok megpróbálok neked valami értelmes választ adni: ha találsz egy neked megfelelő lányt, akkor vele kölcsönösen szerethetitek egymást, folyton tudnál szeretetet kapni tőle és persze adni is, találhatnál benne egy lelki társat akinek mindig elmondhatnád a kínodat ha éppen van, nagyon jó közös programokon vehetnétek együtt részt ami tök buli szerintem, és így tovább...

2011. máj. 3. 21:47
 5/16 A kérdező kommentje:
Értem. És hol keressek olyan lányokat?
2011. máj. 3. 21:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk ahol laksz (ha városban) akkor elmész a főtérre és ott mondjuk szerintem lehet.. vagy ha esetleg faluban laksz akkor menj el egy közeli városba. De tudsz interneten is, bár szerintem ez nagyon hülyeség, én mindig is utáltam a netes ismerkedést. Szemtől szembe a legfrankóbb. Csak magamból indulok ki amúgy, mert én is a főtéren ismertem meg a Szerelmemet. :)
2011. máj. 3. 21:52
 7/16 anonim ***** válasza:

itt nem rávenni kell magadat, hogy legyen barátnőd, mert ez így nem ér majd semmit sem..akkor ne járj senkivel sem, ha nem szereted, ha nem érzed, hogy mindent megtennél érte...

amúgy a pozitívum: mindig ott van valaki, aki szeret, aki ha rád mosolyog felvidít, aki megvigasztal, aki nem lát benned hibát. ebben annyi jó van...:)ott van melletted valaki MINDIG!!

viszont a rossz: sokaknak hiányzik, hogy nem tud másokkal flörtölni, vagy hasonlók, de ha ezt érzi, nem szereti igazán...legalább is szerintem..de ez csak az én véleményem..:)

ha nem érzel semmi olyat, akkor ne járj senkivel sem..

2011. máj. 3. 21:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba....
2011. máj. 3. 21:54
 9/16 anonim ***** válasza:

hogy hol keress:

mindig ott találod meg az igazit, ahol nem keresed.. de persze ha le mész a városba, akkor ott van több lány is..:) a lányok szeretik, ha odamegy egy fiú, kedves de nem túl nyomulós... ezt én is tudom, hiszen lány vagyok:) :DD

2011. máj. 3. 21:57
 10/16 A kérdező kommentje:

De nem hagyhatom, mert az összes barátomnak volt már barátnője és már kezdenek cikizni miatta és azt hiszik meleg vagyok.

A főtéren ismerkedést meg hogy érti az előző válaszoló?

Általában a főtéren azért mennek az emberek, mert dolguk van és nem azért, mert ismerkedni akarnak...

2011. máj. 3. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!