Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nem zavar ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar ha a párotok sokat "trónol" a WC-n?

Figyelt kérdés
Együtt élek a barátommal, minden jó, de az idegesít, hogy amikor elmegy végezni a dolgát kb. fél órát van benn, amíg kiolvassa az újságot...engem ez idegesít:)
2009. márc. 8. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk még könyvespolc is van. :)

Hagyd, legalább van egy kis nyugta. Miért akarsz még ebbe is beleszólni? Engem nem zavar, szerintem a legtöbb fiú ezt csinálja.

2009. márc. 8. 21:06
 2/9 A kérdező kommentje:
nem akarok beleszólni, nem is fogom neki mondani, csak kíváncsi vagyok, máshol is ez van-e:)
2009. márc. 8. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
csak ha büdöset csinál, és utána elfelejti a dolgát... XD De hallod, inkább a WC-n trónoljon sokáig, mint a kocsmában a haverokkal. :D (22/L)
2009. márc. 8. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 2 wc-nk van, úgyhogy egyáltalán nem zavar. Hagy üljön ott, ha jól esik neki.

Én sem tudom egyébként, hogy a férfiak miért szeretnek még "ülni" rajta egy fél órát - de hát nagyobb bajunk sose legyen :))

2009. márc. 8. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is ez van,viszi a telót is és játszik :D
2009. márc. 8. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem zavar! :)
2009. márc. 9. 00:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

én is sokat szoktam trónolni wcn :D

és akkor viszem telót zenét hallgatok játszok, újságot olvasok és közbe zenét hallgatok meg ilyenek :D nem tudom miért jó ez mert a szobába is lehet ugyan ezt tenni! biztos ilyen ösztönszerüen jön xD

2009. márc. 9. 10:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is ugyanez a helyzet..és engem zavar is, dehát ez van. én 3 perc alatt lerendezem a wc-zést, ő meg újsággal a kezében 30 perc alatt sem végez.. brutál :D :D
2009. márc. 9. 11:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Múltkor elvégezte a dolgát lehúzta, kezet mosott, és olvasott tovább üldögélve...

Mikor "ijedten" kezdtem el keresni, hogy merre van, akkor jött elő. (hallani a vízcsobogást, de sehol senki)

2009. márc. 9. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!