Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar ha a párotok sokat "trónol" a WC-n?
Nálunk még könyvespolc is van. :)
Hagyd, legalább van egy kis nyugta. Miért akarsz még ebbe is beleszólni? Engem nem zavar, szerintem a legtöbb fiú ezt csinálja.
Nekünk 2 wc-nk van, úgyhogy egyáltalán nem zavar. Hagy üljön ott, ha jól esik neki.
Én sem tudom egyébként, hogy a férfiak miért szeretnek még "ülni" rajta egy fél órát - de hát nagyobb bajunk sose legyen :))
én is sokat szoktam trónolni wcn :D
és akkor viszem telót zenét hallgatok játszok, újságot olvasok és közbe zenét hallgatok meg ilyenek :D nem tudom miért jó ez mert a szobába is lehet ugyan ezt tenni! biztos ilyen ösztönszerüen jön xD
Szia,
Múltkor elvégezte a dolgát lehúzta, kezet mosott, és olvasott tovább üldögélve...
Mikor "ijedten" kezdtem el keresni, hogy merre van, akkor jött elő. (hallani a vízcsobogást, de sehol senki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!