Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, járnátok egy "csúnyácskább" lánnyal?
Olyannal, akire valaki azt mondja, hogy "csúnyácskább"? Persze, hogy járnék, az a lényeg, hogy nekem tetszen, és persze hogy belsőleg aranyos, kedves legyen.
17/F
Sokat irtam és beszéltem már lányokkal akikkel nagyon jól el tudtam irogatni beszélgetni de mégsem jött be úgy mint lány csak őgy tekintek rá mint jó barát. Volt is ebből már félreértés.
Van olyan aki járna velem meg én is vele de leheth nem tudnám szeretni tiszta szivből de azért elgondolkodom h belemenjek...
nemtudom lehethogy később nem fog végképp érdekelni a külseje na de a belseje annál inkább... a férfiak 1 idő után el kezdenek gondolkozni h ki az életük párja és nem pedig csak a szexre kell nekik a partner.Na de sokszor sajnos a lányoknál is ez van... a menő fiúkra buknak nem pedig azokra akik szerényebbek.
16 éves szerény srác vagyok :D
Persze, hogy járnék. Igaz én még nem nagyon mertem kezdeményezni lánynál, de ha majd fogok, akkor a ,,csúnyácskább" lányoknál fogok próbálkozni. Egyrészt több esélyem van nála, másrészt belső értéke sokkal több van. Jobban becsüli azt aki szereti, tud szeretni, odaadó, kedves és még sorolhatnám.
16/F
Melyik szabvány szerint csúnyácskább az a lány?
Ez mindenkinél szubjektív, hogy mi a csúnya. Valószínűleg neked is vannak olyan fiú ismerőseid, akiknek bejössz és szépnek látnak; csak keresgélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!