Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezteti más csajokkal a barátom, hogy bejönnek neki, miközben nem akar tőlük semmit?
hűséges típus, de minden csajjal mosolyog, és érezteti hogy jó velük beszélgetni, kellemes társaság, aminek következtében minden csaj széles vigyorral nemhogy örül a társaságának, hanem keresi a társaságát.
anno volt pl hogy úgy rázott le egy csajt (amikor még nem jártunk) hogy kb félév múlva esett csak le a csajnak, hogy ebből semmi nem lesz, mert mindig kedves volt vele, meg közvetlen
mi a véleményetek?
és ráadásul 32 éves
megváltozni nem fog
két éve járunk az első pillanattól az utolsóig ugyanolyan, soha nem lanyhul ez benne
de ez neki mire jó?
én ha nem akarok semmit egy másik sráctól, nem játszom neki magam, nem hitetem azt vele, hogy bármi esélye nálam.
nekem is volt már ilyen, de megmondtam neki, hogy ez nekem rosszul esik..ha fontos vagy neki, megváltozik.:)
ha nem tud, nem biztos, hogy nagyon akar...
ha egy picit is akar, meg fogod rajta látni...:)
egyetlenegyszer próbált megváltozni
amikor egy havernő előtt kínosan nézte a földet
szóval abszolut nem jön belőle természetesen, ezután maradt a régi az öndfeledten vigyorgó bájgúnár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!