Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a fehérmájú szó?
Figyelt kérdés
2008. febr. 14. 16:56
11/15 anonim válasza:
Menniy hülyeség le van írva :) Nekem is mondták már nem 1×, hogy fehérmájú, a párom jelen esetben,de kitudok elégülni, mégis sokat akarok szexelni, viszont emelett nem vagyok könnyűvérü sem.Tehát relativ az emberek között a szó használata. Viszont örülnék egy elfogadható magyarázatnak én is. Egy biztos a szexéhes nőkre mondják .Akik akármikor kaphatóak egy kis szexre :P, viszont nem akárkivel ezt magamra értem! Nekem jó még egy 5 éves kapcsolatbeli társ is a szexre, nem kell váltogassam hogy élvezzem, és akarjam.Tehát szerintem minden esetben ez egy pozitív dolog ha mondják, én annak veszem.Mivel a kapcsolatok 70% a szex hiánya miatt megy tönkre! nem igaz?
12/15 A kérdező kommentje:
jogos:) én se szeretem válogatni. köszike :D
2010. ápr. 21. 09:02
13/15 anonim válasza:
Nem, a ninmfománia az kóros nemi igazgatottság a nőnél, mely némely ideg- vagy elmebeteg állapot tüneteként lép föl.
A Fehérmájúság jelenti azt, hogy a nő nem képes kielégülni, hajszolja a kielégülést. Ez is betegség.
14/15 anonim válasza:
Akkor talán nem vagyok egyik se. Fehérmájú, és nimfomániás.
Újabban gyakrabban kívánnám, és ugyan azzal a pasival. Sok éve együtt vagyunk...
Ez max 1 hete ha van. ;) :( Volt mikor jó hét is kimaradt, és nem hiányzott.
( egyikünknek se. igaz hogy elég sokat melózik. és én is melozok még )
Lehet hogy a hormonok, klimax nálam majd így fog megjelenni? Mármint : Védekezés nélkül is szexelhetünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!