Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgatjátok a partneretek? 18/F (Bővebben lent)
Én leírom azt, amit én szeretek ha csinálja velem a barátom. Én is 17 vagyok amúgy. :)
Imádom, ha csókolgatja a nyakamat, a fülemet, sőt azt is szeretem ha a nyelve hegyével finoman nyalogatja a fülemet, ne értsd félre, nem szokta kinyalni a fülem, csak a fülcimpámat izgatja a nyelve hegyével, baromira izgató nekem. A derekamat ha simogatja, csókolgatja a csípőm körül, attól úgy felizgulok, hogy teljesen beleremegek az érintésébe. Ha már ettől kicsit tovább szeretnétek menni de nem akartok még szexelni, akkor próbáljátok ki azt, hogy a b.nőd fekszik a hasán, te felette vagy és a péniszeddel a punciját kívülről izgatod, úgy értem hogy nyomogasd hozzá, de ne tedd be, csak húzgáld rajta, főleg a hüvelybemenetnél, na ettől én kikészülök, ekkor már a plédet magam alól majd kiszedem. : ) Remélem adtam 1-2 jó tippet, jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!